Amopage

Hva er fremgangsmåten for å studere medisin etter eksamen fra videregående skole?

- Views 0
Advertisement

Hva er fremgangsmåten for å studere medisin etter eksamen fra videregående skole?


Hvis du er sikker på at å bli en lege er den rette karriere valget for deg, må du krysse veien til å bli ett med voldsom lidenskap. Selv om du ikke kan starte den offisielle trening for å bli en lisensiert lege før du oppgradere med en fire-årig høyskole grad, det er skritt du kan ta for å sikre din inngang til en medisinsk skole.

Få en bachelorgrad

For å komme inn på medisinstudiet, trenger du ikke å tjene en lavere grad i noen særlig stor, ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics. Men det er til din fordel for å tjene en science-relatert grad, siden mange medisinske skoler krever at du fullføre et visst antall biologi, fysikk, kjemi og matematikk kurs. Hvis høgskolen ikke tilbyr en pre-med store, samarbeider tett med din veileder for å ta kurs som oppfyller medisinske skole forutsetninger og forberede deg for Medical College Admission Test.

Pass MCAT

MCAT er en nasjonal eksamen som Association of American Medical Colleges forvalter. Den multiple-choice eksamen vurderer din evne til å tenke kritisk og løse problemer, og også tester dine kunnskaper om fysiske og biologiske vitenskaper. Når du passerer MCAT, du generelt har tre år å gjelde for en medisinsk skole, som de fleste ikke aksepterer MCAT scorene som er eldre. Hvis du ikke bestått MCAT eller du ikke liker resultatet, kan du ta testen tre ganger per år.

Hold deg unna trøbbel

Mens du får gode karakterer og bestått MCAT med en høy score er viktig å komme inn på medisinstudiet, har du også til å opprettholde høy moralsk standard. The University of California Davis School of Medicine sier at medisinske skoler ser utover dine lavere karakterer og din MCAT score for å være sikker på at du ikke bare en god student, men også en god person. Den amerikanske Office of Inspector General, Food and Drug Administration og andre føderale og statlige etater tillater ikke personer med visse kriminelle kostnader og overbevisning til å arbeide innenfor helsesektoren. Hvis du har en kriminell historie, men du er ikke på en regjering liste over unntakene eller sanksjoner, kan en medisinsk skole vurdere omstendighetene om en arrestasjon, tiltale eller dom for å avgjøre om du er en god løsning for sitt program.

Bruk på medisinske skoler og intervju

Når du har tatt MCAT test, vil du bruke på medisinske skoler som interesserer deg. The American Medical College Application Service åpner sine søknader til det offentlige i løpet av den første uken av mai, og begynner å ta imot dem i juni, så du har en måned å fullføre den. I tillegg til å sende inn en søknad til American Medical College Application Service, vil du også trenger å sende inn søknader til de medisinske skoler du ønsker å delta. Hvis den medisinske skolen tar en interesse i deg, vil en skole representant intervjue deg for å kunne fastslå om du er en god kandidat.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-fremgangsmaten-for-a-studere-medisin-etter-eksamen-fra-videregaende-skole/ "

相关文章!
 • Hvordan lykkes Etter eksamen fra videregående skole Hvordan lykkes Etter eksamen fra videregående skole
  - 阅 0

  Som ny high school graduate, du legge inn en av de mest spennende periodene i livet ditt. Selv om du kanskje har drømt om fremtidige mål, betyr videregående skole som du kan begynne å lage konkrete planer om å gjøre drømmer til virkelighet. Uten stru

 • Kan jeg samle Arbeidsledigheten Etter eksamen fra Graduate School? Kan jeg samle Arbeidsledigheten Etter eksamen fra Graduate School?
  - 阅 0

  Selv om du har brukt selv flittig gjennom hele siste året i grad skolen søker en jobb å sparke av din karriere i det valgte feltet, er det fortsatt ingen garanti for at du vil ha en faktisk posisjon stilte opp av den tiden du oppgraderer. Hvis du ikk

 • Hva trenger jeg til fil for Arbeidsledigheten etter utskrivelse fra det militære?
  - 阅 0

  Den føderale regjeringen syssels og derfor betaler militært personell. Etter å ha blitt utskrevet fra militæret, en person som tjenestegjorde i militæret antagelig ikke lenger mottar kompensasjon fra den føderale regjeringen. En person utskrevet fra