Amopage

Hva er forskjellene mellom en ku Eye & menneskelige øyet?

- Views 1
Advertisement

Hva er forskjellene mellom en ku Eye & menneskelige øyet?


Øyeeplet hos mennesker og øyeeplet kyr har en lignende struktur samlet. Begge har sklera, som er den hvite delen av øyeeplet, cornea eller den klare struktur over iris og elev, lykteglass, glassvæsken, netthinnen og årehinnen. Choroid er laget av det øyeeple som er mellom retina og sklera. Men til tross for mange likheter, er det forskjeller mellom en ku øye og en menneskelig øye.

Størrelse

Radien av den gjennomsnittlige ku øyeeplet er omtrent 1/2 tomme (15 mm) med en diameter på 1,2 inches (30mm). Den menneskelige øyeeple størrelse varierer, men i gjennomsnitt er en tomme (24 mm). Men alle andre deler av øyeeplet som en ku øyeeple aksjer likheter med et menneske øyeeplet er funnet å være større i en ku øyeeplet.

lysrefleksjon

Hvis en ku ser inn i lyset av en bil, eller om noen andre lys skinner på øynene deres, deres øyne ser ut som de er glødende. Hvis du gjorde det samme til et menneske, vil dette ikke skje. Dette er forårsaket av den tapetum lucidum i kyr, som er et område av chartreuse pigment som ligger like under netthinnen på nivå med årehinnen, på baksiden av kuas øyeeplet. Lyset som kommer inn i øyet reflekterer i øyet og forsterker lave nivåer av lys, noe som forbedrer deres visjon om natten.

Color Perception

Kyr kan se fargen, men fordelingen av stang og tapper i kuas hinnen ikke oppfatter farger på samme måte som mennesker gjør. Det er vanskelig å si hvor kuer se farger, men måten stang og tapper er spredt ut i netthinnen viser at de kan faktisk skille mellom farger som rødt og grønt, blått og gult, svart og hvitt, men i en mindre avansert måte enn mennesker gjør.

Syn

Vi vet hvordan tapetum lucidum øker kuas nattsyn evne, men den interne lysrefleksjon at det fører kan påvirke deres syn på dagtid. Det er ingen reell måte å vite sikkert, men ved å se på netthinnen og visuelle system av ku øyeepler er det antatt å tro at kyr kan se på et nivå som tilsvarer 20/80 på dagtid.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-forskjellene-mellom-en-ku-eye-menneskelige-oyet/ "

相关文章!
 • Hva er forskjellen mellom DIMM og SDRAM? Hva er forskjellen mellom DIMM og SDRAM?
  - 阅 7

  Computer minne representerer en av de mest potensielt forvirrende komponenter i moderne PCer. Selve mengden vilkår, typer og akronymer kan være skremmende, selv for erfarne databrukere. For eksempel, hva gjør SDRAM og DIMM mener, uansett, og hva er f

 • Hva er forskjellen mellom en CPU og en prosessor? Hva er forskjellen mellom en CPU og en prosessor?
  - 阅 5

  Dette høres ut som et lurespørsmål, men det har fortrinn. The Central Processing Unit (CPU) er en mikroprosessor som styrer utførelsen av programinstruksjoner. I en datamaskin, er det anses å være hjernen. Men andre enheter som harddisker og båndstas

 • Hva er forskjellen mellom en scooter og en motorsykkel?
  - 阅 4

  Mange mennesker finner forskjellige transportmidler for nytelse, økonomi eller påvirkning på miljøet. I dag, to vanlige biler funnet på veien motorsykkel og scooter. Men hva er forskjellene mellom disse kjøretøyene og hva gjør disse kjøretøyene bety