Amopage

Hva er forskjellen mellom tyske søt sjokolade og semi-søt sjokolade?

- Views 4
Advertisement

Hva er forskjellen mellom tyske søt sjokolade og semi-søt sjokolade?


Semi-søt og tysk søt sjokolade er to former for mørk sjokolade. De inneholder sjokolade sprit, kakaosmør og sukker, samt emulgatorer og vanilje eller vaniljesmak. Andelene av sjokoladevæske og sukker variere mellom disse to typer av sjokolade. De har også forskjellige i smaken og deres matlaging og baking applikasjoner. Tysk søt sjokolade er søtere enn semi-søt sjokolade og har en mildere sjokoladesmak.

History of German søt sjokolade

I motsetning til det mange tror, ​​opprinnelsen til tysk søt sjokolade er amerikansk, ikke tysk. Tysk søt sjokolade er en stil av sjokolade utviklet av Samuel tysk av Baker Chocolate Company i 1852. Det ble opprettet som en snacking sjokolade bar. Tyske søt sjokolade er også kalt tysk søt sjokolade, tysk sjokolade og søt mørk sjokolade.

Sukker

Tysk søt sjokolade er søtere enn semi-søt sjokolade fordi den inneholder en høyere andel av sukker. Semi-søt sjokolade er laget ved å legge sukker til usøtet sjokolade. Ifølge redaktørene av "Cooks Illustrated," semi-søt sjokolade inneholder i gjennomsnitt 50 prosent sukker, avhengig av merke. Tyske søt sjokolade inneholder mer sukker enn semi-søt sjokolade, vanligvis 60 prosent eller mer.

sjokolade Liquor

Alle sjokolade er laget av ristede kakao bønner. Bønnene blir malt for å danne en tykk væske som kalles sjokoladevæske. Den mengde sjokoladevæske i et bearbeidet sjokolade produkt korresponderer med intensiteten av sjokoladesmak. Semi-søt sjokolade inneholder minst 35 prosent sjokoladevæske. Tyske søt sjokolade inneholder minst 15 prosent sjokolade brennevin.

Bruker

Semi-søt sjokolade brukes i cookies, brownies, kaker, puddinger, glasurer og sauser. Det er solgt i firkanter og mer vanlig som pommes frites som har en tendens til å motstå smelting og holder sin form når de oppvarmes, fordi de inneholder mindre kakaosmør enn sjokoladeplater eller firkanter. Tyske søt sjokolade selges i barer av Baker-tallet og er vanligvis smeltet eller revet og lagt til bakevarer. Det er hovedsakelig brukt i tysk sjokoladekake og andre bakevarer når en mild sjokoladesmak er ønsket. Dens dempet sjokolade smaken gjør det til et dårlig valg for glasurer, sauser og dypt sjokolade-flavored bakevarer som drar nytte av en mer uttalt sjokoladesmak.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-forskjellen-mellom-tyske-sot-sjokolade-og-semi-sot-sjokolade/ "

相关文章!
 • Hva er forskjellen mellom Latex Eggshell Finish og Semi-Gloss Finish? Hva er forskjellen mellom Latex Eggshell Finish og Semi-Gloss Finish?
  - 阅 0

  For tusenvis av år mennesker har brukt maling til å dekorere flater. Når overflatene var rock eller stein - som i de gamle malerier i hulene på Lascaux - maling var viktig for sine dekorative evner, og ikke noe mer. Nå maling brukes til både beskytte

 • Hva er forskjellen mellom tyske Silver & Sterling Silver? Hva er forskjellen mellom tyske Silver & Sterling Silver?
  - 阅 0

  Tysk sølv og sølv kan være samme farge og har en lignende glans og glans, men det gjør dem ikke det samme. Forskjellen ligger i innholdet. Sterling sølv inneholder 92,5 prosent rent sølv, mens tysk sølv inneholder ikke sølv i det hele tatt. Et annet

 • Forskjellen mellom tyske Chocolate Cakes & Chocolate Cakes Forskjellen mellom tyske Chocolate Cakes & Chocolate Cakes
  - 阅 1

  Selv om den eksakte opprinnelsen til den tyske sjokoladekake oppskrift er ukjent, ble tysk sjokolade opprettet i 1852 av amerikanske Samuel tysk, banet vei for kaken er sannsynlig etablering i løpet av 1920-tallet. I motsetning til hva navnet kan ant