Amopage

Hva er forskjellen mellom skruehodene?

- Views 0
Advertisement

Hva er forskjellen mellom skruehodene?


Skruen bransjen endret seg dramatisk i 1930 med patent av Phillips skruer og adopsjon av General Motors selskapet som sin skrue av valget. Nå er den mest populære skruehodet på markedet, kan det bli funnet i en rekke av hode overflater og smalner. Ikke for å bli glemt er flat-head skrue som har vært i bruk i århundrer, samt dusinvis av spesielle skruehodet variasjoner, slik at hver av disse skruene flere av et verktøy enn en lås.

Populære skruehodene

De to vanligste skruehodene er skruen for stasjonen og Phillips. Spor har en enkelt innrykk for bruk med en standard skrutrekker. Når det eneste spillet i byen, har skruen for bruk gått ned siden økningen i populariteten av Phillips skrue på 1930-tallet. Phillips-head, ellers kjent som crosshead, har to spor i en "X" mønster. Fordelen med den Phillips blir øket dreiemoment, noe som gir mer energi til å overføre til skruen, slik det trenge inn i en overflate. Langt mer sikker når det blir strammet, er Phillip hode også tryggere for brukeren som driveren er mindre tilbøyelige til å gli ut av skruen når blir strammet.

skrue~~POS=TRUNC kategorier

Mens hodet av en skrue kan bidra til å feste føreren, slik at skruen trenge gjennom overflaten, blir hoveddelen av skrue spesielt utformet for maksimal effektivitet. Delt inn i flere kategorier, bruker riktig skrue vil sikre best mulig resultat og spare tid. Noen av de mer populære kategoriene er tre skruer, maskin skruer, gjengeskjæremaskinskruer, metall skrue, selvborende skruer og kantskruer.

Felles skruehodet Overflater

Mens slissing av en skrue bidrar til å bestemme hvilken skruen kan brukes til, så gjør også overflaten. De fleste vanlige skruer har flatskjerm-hoder som forårsaker dem til å sitte flush til overflaten når strammet. Primært brukes for tre, kan flat hoder har enten ett spor eller Phillips-spor. En pan hode har en større diameter enn de fleste skruer av høy ytre kant og er nyttig når høy stramming er nødvendig. Runde skruer kan fortsatt bli funnet i verksted useriøs skuffer, men som raskt blir en mindre vanlig design. Dome-formet med ett spor eller Phillips-spor, tenderer rundt hode til å stikke ut av overflaten gjør det vanskelig å skjule. Ovale skruer tendens til å bli brukt ornamentally. Ofte kalt oval forsenket, det ligner på en flat-head, men har en liten runding. Denne skruen er vanlig på lysbryter og stikkontakt plater.

Mindre vanlige skruehodet Overflater

Litt mindre vanlig, men veldig nyttig, er de avlange hex, truss, socket og knapp-skruer. Spor hex har en bolt som overflate med en innebygd vaskemaskin og en slot for sjåføren. Nyttig i montering, kan skruen dreies av en skrutrekker eller en skiftenøkkel. Den truss hodet har en ekstra bred overflate med en avrundet topp. Vanligvis med en Phillips-spor, truss tilbyr bedre underlag grep og sikkerhet. En kantskruen er utformet med en socket lavkonjunktur for å imøtekomme en stikkontakt driver som gjør en knapp hode skrue. Forskjellen mellom de to er kontakten cap har en sylindrisk hevet hode og knappen har en litt hvelvet overflate.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-forskjellen-mellom-skruehodene/ "

相关文章!
 • Hva er forskjellen mellom DIMM og SDRAM? Hva er forskjellen mellom DIMM og SDRAM?
  - 阅 7

  Computer minne representerer en av de mest potensielt forvirrende komponenter i moderne PCer. Selve mengden vilkår, typer og akronymer kan være skremmende, selv for erfarne databrukere. For eksempel, hva gjør SDRAM og DIMM mener, uansett, og hva er f

 • Hva er forskjellen mellom en CPU og en prosessor? Hva er forskjellen mellom en CPU og en prosessor?
  - 阅 5

  Dette høres ut som et lurespørsmål, men det har fortrinn. The Central Processing Unit (CPU) er en mikroprosessor som styrer utførelsen av programinstruksjoner. I en datamaskin, er det anses å være hjernen. Men andre enheter som harddisker og båndstas

 • Hva er forskjellen mellom en scooter og en motorsykkel?
  - 阅 4

  Mange mennesker finner forskjellige transportmidler for nytelse, økonomi eller påvirkning på miljøet. I dag, to vanlige biler funnet på veien motorsykkel og scooter. Men hva er forskjellene mellom disse kjøretøyene og hva gjør disse kjøretøyene bety