Amopage

Hva er forskjellen mellom rentesats og rente?

- Views 14
Advertisement

Hva er forskjellen mellom rentesats og rente?


Avkastningen er en intern mål på avkastningen på pengene investert i et prosjekt. Renten er ekstern hastigheten som pengene kan lånes fra långivere.

Avkastning

Avkastningen er den hastigheten som prosjektets rabatterte fortjeneste lik investeringskostnad. Vurdere et prosjekt som krever en upfront investering på $ 100 og returnerer overskudd på $ 65 ved utgangen av det første året og $ 75 ved slutten av det andre året. Når $ 65 og $ 75 er neddiskontert med 25 prosent beregnet årlig, er summen $ 100. I dette tilfellet, internrente tilsvarer 25 prosent.

rentesats

Renten er prisen belastes av en utlåner på et lån til prosjektet. Renten er basert på låntakers kredittverdighet og bankens vurdering av prosjektets gjennomførbarhet og fortjeneste.

betraktninger

Lånefinansieringen er fornuftig dersom internrenten er høyere enn renten. Hvis avkastningen er 25 prosent og banken belaster 15 prosent, vil prosjektet være lønnsomt selv etter betaling av rentekostnader.

Funksjon

Bruk avkastning til å velge prosjekter som konkurrerer om investeringen dollar. Hvis et selskap har et budsjett på $ 100 og kan bare foreta ett av tre prosjekter, kan den velge prosjektet med høyest internrente.

Betydning

Bankene trenger informasjon om prosjektets investerings, profitt og avkastning før godkjenne lån. Bankene er mer sannsynlig å låne penger hvis avkastningen er høyere enn bankens rente.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-forskjellen-mellom-rentesats-og-rente/ "

相关文章!
 • Hva er forskjellen mellom en fast rente & Flat Rate?
  - 阅 0

  Begrepene "fast rente" og "flat rate" høres utskiftbare i naturen, men i virkeligheten er det ikke. Dette er begreper som uttrykker konstant pris og prosentandel fra de separate synspunkter forbrukere og produsenter. Uttrykket "fa

 • Hva er forskjellen mellom DIMM og SDRAM? Hva er forskjellen mellom DIMM og SDRAM?
  - 阅 6

  Computer minne representerer en av de mest potensielt forvirrende komponenter i moderne PCer. Selve mengden vilkår, typer og akronymer kan være skremmende, selv for erfarne databrukere. For eksempel, hva gjør SDRAM og DIMM mener, uansett, og hva er f

 • Hva er forskjellen mellom en CPU og en prosessor? Hva er forskjellen mellom en CPU og en prosessor?
  - 阅 4

  Dette høres ut som et lurespørsmål, men det har fortrinn. The Central Processing Unit (CPU) er en mikroprosessor som styrer utførelsen av programinstruksjoner. I en datamaskin, er det anses å være hjernen. Men andre enheter som harddisker og båndstas