Amopage

Hva er forskjellen mellom jobbprofil og en arbeidsbeskrivelse?

- Views 2
Advertisement

Hva er forskjellen mellom jobbprofil og en arbeidsbeskrivelse?


En jobb profil er en skisse, et høyt nivå oversikt over en stilling. Det gir bare generell informasjon om en bestemt posisjon. I kontrast er en stillingsbeskrivelse en skriftlig uttalelse som omfatter arbeidsforhold, omfang, formål, plikter og ansvar i en jobb sammen med tittelen på den enkelte som stillingen rapporterer.

Job Profile Usage

En arbeidsgiver skape en ny stilling ofte komponerer en jobb profil som det første trinn ved forming av arbeidsbeskrivelse. En ansette manager vil sende jobben profilen til hans menneskelige ressurser avdelingen, som deretter designer en mer detaljert forklaring av stillingen. Denne detaljerte forklaringen er stillingsbeskrivelsen. Jobben profilen er primært for interne formål. Menneskelige ressurser kan holde en katalog over jobb profiler, slik at så nye åpninger blir tilgjengelige, kan HR raskt lage en detaljert stillingsbeskrivelse.

Job Description Søknad

Stillingsbeskrivelser fungere som en guide for rekruttering, personalplanlegging, coaching, lønnsadministrasjon, medarbeidersamtaler og juridiske årsaker. Det gjør at et selskap til å artikulere sine behov for arbeidskraft i detalj. I kontrast er en jobb profil en kort oversikt. Stillingsbeskrivelsen gir en omfattende oversikt over bakgrunnen, ferdigheter, erfaring, utdannelse og oppgaver som kreves for stillingen, mens profilen er et sammendrag.

Betydningen av jobb profiler

En jobb profil tilbyr arbeidsgivere et utgangspunkt. Det gjør at menneskelige ressurser til å samarbeide direkte med ansette manager å utforme en intrikat stillingsbeskrivelsen. Jobben profilen kan også være et nyttig verktøy for arbeidssøkere. Individuelle kandidater kan det være nyttig å undersøke flere jobbprofiler om karriereplanlegging prosessen.

Viktigheten av stillingsbeskrivelser

Mens jobb profil hjelper arbeidsgivere ser for seg bemanningsbehov, hjelper beskrivelsen ansette myndighet matche en konkret kandidat til sysselsetting mulighet. Arbeidssøker bruker beskrivelsen for å avgjøre om han ønsker å forfølge stillingen. Stillingsbeskrivelser aktivere en virksomhet til å planlegge sin vekst mens sortering ut arbeidsflyt, oppgaver og ansvar.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-forskjellen-mellom-jobbprofil-og-en-arbeidsbeskrivelse/ "

相关文章!
 • Hva er forskjellen mellom DIMM og SDRAM? Hva er forskjellen mellom DIMM og SDRAM?
  - 阅 7

  Computer minne representerer en av de mest potensielt forvirrende komponenter i moderne PCer. Selve mengden vilkår, typer og akronymer kan være skremmende, selv for erfarne databrukere. For eksempel, hva gjør SDRAM og DIMM mener, uansett, og hva er f

 • Hva er forskjellen mellom en CPU og en prosessor? Hva er forskjellen mellom en CPU og en prosessor?
  - 阅 5

  Dette høres ut som et lurespørsmål, men det har fortrinn. The Central Processing Unit (CPU) er en mikroprosessor som styrer utførelsen av programinstruksjoner. I en datamaskin, er det anses å være hjernen. Men andre enheter som harddisker og båndstas

 • Hva er forskjellen mellom en scooter og en motorsykkel?
  - 阅 4

  Mange mennesker finner forskjellige transportmidler for nytelse, økonomi eller påvirkning på miljøet. I dag, to vanlige biler funnet på veien motorsykkel og scooter. Men hva er forskjellene mellom disse kjøretøyene og hva gjør disse kjøretøyene bety