Amopage

Hva er forskjellen mellom gode bakterier og bakteriefloraen?

- Views 0
Advertisement

Når du tenker på bakterier du sannsynligvis også tenke på bakterier, sykdom og sykdom. Tanken på å ha bakterier i og på kroppen din er sannsynlig å gjøre deg impulsive om vasking og sterilisering kroppen din. I så fall er du ikke alene. Mange impulsivt bruke rensemiddel og sterke vaskemidler til å rengjøre sine hjem. Ved første tegn på sykdom, antibiotika tatt for å drepe bakterier og bakterier. Studier har funnet at vi har jobbet for hardt for å drepe bakterier.

Balansere

Kroppen vår er avhengig av bakterier. For en sunn kropp og fordøyelsessystemet, er det viktig for 85 prosent av bakteriene i kroppen vår til å være god og den andre 15 prosent for å være dårlige bakterier. Når denne balansen blir forstyrret, blir vi syke og er utsatt for erfarings allergier. Balansen mellom gode og dårlige bakterier vil trolig bli ubalanse når vi tar for mange antibiotika, bruker for mye antibakteriell såpe, eller er under stress. For å øke gode bakterier og for å sette kroppen tilbake i balanse, mange mennesker konsumerer gode bakteriene i form av Lactobacillus acidophilus (finnes i yoghurt) og andre kosttilskudd.

gode bakterier

Gode ​​bakterier er noen bakterier som er gunstig for kroppen og forbedrer helsen. Gode ​​bakterier faller under et par kategorier. Vi har gode bakterier som beskytter huden vår, holde bakterier og dårlige bakterier ut. Vi har også gode bakterier som beskytter immunforsvaret vårt. Disse gode bakterier bekjempe skadelige bakterier og kan leve på huden, i munnen, magen og tarmene.

Commensals

Commensals er en type av gode bakterier som lever på overflaten av legemet. Fordi både bakterier og personen dra nytte av hverandre, blir de ansett for å være kommensal. Dette betyr at personen og bakteriene lever tett sammen, men er ikke avhengige av hverandre. Disse gode bakterier er utstyrt med mat og varme fra kroppen vår, og de konkurrerer med usunn bakterier, som holder den dårlige bakterier i sjakk og beskytter oss mot sykdom.

symbionter

Symbionter er en type gode bakteriene som er helt avhengig av oss for å overleve. Vi er også helt avhengig av disse bakterier. Uten hjelp av dette bakterier som bekjemper dårlige bakterier, ville vi sikkert bli syk oftere. Uten våre organer for å være vert for dem, ville bakteriene dør også. Det beste eksemplet på et slikt forhold er bakterier som infiserer blekksprut som serverer funksjonen av glødende i mørket.

dårlige bakterier

Dårlige bakterier er bakterier som gjør oss syke eller dreper oss. Denne dårlige bakterier kan angripe kroppens celler eller produsere giftstoffer som syke oss. Når denne dårlige bakterier multipler, kan det vinne kampen mellom gode og dårlige bakterier, og føre til sykdom og smitte. Dårlige bakterier stammer vanligvis fra et punkt utenfor kroppen. Noen bakterier er inntatt. Andre er kontrahert gjennom luften eller inn i kroppen gjennom huden.

farlige bakterier

Mens noen bakterier er dårlige, andre er rett og slett farlig. De overvelde systemet nesten umiddelbart og gjøre vertene voldsomt syk. Disse dårlige bakterier kan føre til sykdommer som en Kolera, spedalskhet, lime sykdom, Q-feber, miltbrann, staph og mer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-forskjellen-mellom-gode-bakterier-og-bakteriefloraen/ "

相关文章!
 • Hva er forskjellen mellom DIMM og SDRAM? Hva er forskjellen mellom DIMM og SDRAM?
  - 阅 7

  Computer minne representerer en av de mest potensielt forvirrende komponenter i moderne PCer. Selve mengden vilkår, typer og akronymer kan være skremmende, selv for erfarne databrukere. For eksempel, hva gjør SDRAM og DIMM mener, uansett, og hva er f

 • Hva er forskjellen mellom en CPU og en prosessor? Hva er forskjellen mellom en CPU og en prosessor?
  - 阅 5

  Dette høres ut som et lurespørsmål, men det har fortrinn. The Central Processing Unit (CPU) er en mikroprosessor som styrer utførelsen av programinstruksjoner. I en datamaskin, er det anses å være hjernen. Men andre enheter som harddisker og båndstas

 • Hva er forskjellen mellom en scooter og en motorsykkel?
  - 阅 4

  Mange mennesker finner forskjellige transportmidler for nytelse, økonomi eller påvirkning på miljøet. I dag, to vanlige biler funnet på veien motorsykkel og scooter. Men hva er forskjellene mellom disse kjøretøyene og hva gjør disse kjøretøyene bety