Amopage

Hva er forskjellen mellom en Natural Hazard og en naturkatastrofe?

- Views 3
Advertisement

Hva er forskjellen mellom en Natural Hazard og en naturkatastrofe?


Naturkatastrofer og naturkatastrofer har lignende egenskaper; i virkeligheten er de geografiske forekomster. Hvor de skiller er i innvirkning på den menneskelige befolkningen og skade på eiendom. Naturkatastrofer er selve arrangementet mens en naturkatastrofe er virkningen av denne hendelsen på folk. Disse geografiske hendelser kan oppstå i alle deler av jorden, inkludert sin atmosfære.

Natural Hazard

Naturlige farer omfatter hendelser som orkaner, tornadoer, tsunamier, vulkaner og jordskjelv. Klassifisert som naturlige farer som de har potensial til å forårsake ødeleggelse og stor skade. Tørke og pest påvirker avlinger samt skogbranner skapt av tordenvær avrunder de viktigste kildene til naturlige farer.

Hva er forskjellen mellom en Natural Hazard og en naturkatastrofe?


Naturkatastrofe

Naturkatastrofer oppstår når det er tap av liv og skade på eiendom som følge av en naturlig fare som en tsunami, vulkan eller jordskjelv. Naturkatastrofer er like varierte som de kildene som forårsaker dem. Flom kan være forårsaket av orkaner eller kraftige stormer samt flash flom og kan feie vekk hus og biler lett. Vind skade skapt av orkaner og tornadoer kan være ødeleggende.

Hva er forskjellen mellom en Natural Hazard og en naturkatastrofe?


Verste naturskade

Naturkatastrofer har påvirket alle hjørner av verden med mulige trusler som kommer fra verdensrommet som asteroider. De verste noensinne er registrert naturkatastrofer er vanligvis beregnet til tap av liv, samt skade på eiendom. Noen kjente katastrofer hatt lave tap av liv og høye forsikringskostnader, mens andre har en mye høyere pris i menneskeliv. For eksempel, Sumatra-Andaman jordskjelvet i 2004, noe som utløste en tsunami drepte 275.000 mennesker.

Orkanen Katrina imidlertid herjet New Orleans i 2005 drepte om lag 1000 mennesker, men skade på eiendom utgjorde $ 30 milliarder i forsikringskostnader. New Orleans kjempet for å komme på fote igjen etter denne stormen og kunne føle dens innvirkning i mange år.

Hva er forskjellen mellom en Natural Hazard og en naturkatastrofe?


Asteroid Threat

Asteroider har truffet Jorden i det siste til katastrofale konsekvenser, dokumentert i utryddelsen av dinosaurene for millioner av år siden. Mens trusselen fra en asteroide er ganske slank, gjenstår det faktum at det vil komme en tid da Jorden vil bli påvirket av en. En asteroidenedslag kan ikke bare påvirke havnivået, skape flodbølger og forårsake jordskjelv - de kan også øke så mye støv i atmosfæren det kan blokkere ut solen.

Hva er forskjellen mellom en Natural Hazard og en naturkatastrofe?


Disaster Prevention

Mens det er virkelig ingen måte å hindre en naturkatastrofe skjer kan du være forberedt på en. Kunnskap om hvilke naturkatastrofer kan være en trussel for deg er viktig å vite hvordan man skal forberede seg på dem. Utvikle en plan for din familie, inkludert hvor du skal møte i tilfelle en nødsituasjon. Aksje opp på hermetisk mat og flaskevann samt eventuelle førstehjelp forsyninger du trenger. Kjenn din rømningsvei og hvor eventuelle krisesentre er godt foran noen katastrofe oppstår.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-forskjellen-mellom-en-natural-hazard-og-en-naturkatastrofe/ "

相关文章!
 • Hva er forskjellen mellom EPDM & Natural Rubber? Hva er forskjellen mellom EPDM & Natural Rubber?
  - 阅 0

  Gummi produkter har en rekke bruksområder. Fra hjem taktekking til impregnering og tetting av RVs, forstå forskjellen mellom EPDM gummi og naturgummi hjelper forbrukerne til å gjøre et informert valg. Hva er EPDM EPDM Coatings, leverandør av EPDM pro

 • Hva er forskjellen mellom Human & Natural luftforurensning? Hva er forskjellen mellom Human & Natural luftforurensning?
  - 阅 0

  Luftkvalitet kan gjøre en stor forskjell i menneskers helse, og den mest kjente eksempel på luftkvaliteten degradering er det store skyer av smog som samler rundt byene. Noen naturlige prosesser, men er like stand til å avgi skadelige stoffer til atm

 • Hva er forskjellen mellom Propan & Natural Gas?
  - 阅 1

  Det er en vanlig offentlig misforståelse som propan og naturgass er det samme. Dette misforståelse kan tilskrives antallet tydelige likheter mellom de to gasser. Begge kan transporteres med tankbil, er fargeløs og luktfri (i ren form), og er ofte sat