Amopage

Hva er forskjellen mellom en 5000 BTU AC & en 6500 BTU Air Conditioner?

- Views 0
Advertisement

Hva er forskjellen mellom en 5000 BTU AC & en 6500 BTU Air Conditioner?


En varmepumpens BTU er et mål på dens kjølekapasitet, den varmemengde det er i stand til å trekke ut fra luften i løpet av en time. Dermed er en 6500 BTU klimaanlegg sterkere enn en karakter på 5000 BTU - men det betyr ikke at det er bedre.

British Thermal Units

BTU er en forkortelse for British Thermal Unit, en måling av varme. En BTU tilsvarer 1.055 joule, forklarte i dagligdagse termer som varmen skremt av en kamp, ​​eller varmen som kreves for å heve temperaturen av ett pund av vann fra 39 til 40 grader Fahrenheit. Både varmeovner og klimaanlegg er gitt styrke rangeringer i BTU pr time, selv om man henviser til varme frata og den andre til den varme som er trukket.

5000 BTU Air Conditioner

En 5000 BTU klimaanlegget er i stand til å kjøle et rom på 100 til 150 kvadrat, forutsatt gjennomsnittlige mengden av sollys og ikke mer enn to personer som okkuperer det på samme tid i lengre perioder. Dette er det laveste enden av området i klimaanlegget karakterer, med svært få svakere klimaanlegget enheter solgt. For et lite rom, men dette er akkurat hva som trengs.

6500 BTU Air Conditioner

En 6500 BTU klimaanlegget kan best kjøle et rom med et areal mellom 125 og 275 kvadratfot. Denne anbefalingen kan variere avhengig av forholdene i rommet. Hvis klimaanlegget vil bli plassert i et rom som jevnlig mottar direkte sollys, noe som er større enn 250 kvadratfot vil gjøre, selv om det antall hopper til 300 hvis rommet er sterkt nedtonet. Hvis rommet er ofte delt av tre personer, dimensjoner mellom 150 og 250 kvadratfot er ideelle.

Hvorfor det er viktig

Matching et klimaanlegg styrke og størrelsen på rommet der den er installert, er svært viktig. Hvis installert i for stor plass, vil klimaanlegget kjører kontinuerlig, øke strømregningen uten kjøling på rommet til ønsket temperatur. Hvis rommet er for lite for klimaanlegget vil det kort syklus, kjøle luften så raskt at det ikke kan redusere fuktigheten nok, forlater atmosfæren klam og fuktig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-forskjellen-mellom-en-5000-btu-ac-en-6500-btu-air-conditioner/ "

相关文章!
 • Hva koster det å kjøre en 5000 BTU Air Conditioner?
  - 阅 0

  En av de største hjem nytte kostnader er at av air condition. Air condition krever betydelige elektriske ressurser til makten kompressorer og blåsere. Kostnadene ved å drive klimaanlegget er ofte av stor betydning når de vurderer et hjem og dens isol

 • Hvor mange watt Har en 5000-BTU Air Conditioner bruk? Hvor mange watt Har en 5000-BTU Air Conditioner bruk?
  - 阅 1

  Produsenter rangere klimaanlegg på hvor mye varme de kan flytte fra innsiden til utendørs. Denne rangeringen er gitt i British Thermal Units eller BTU. En 5000-BTU klimaanlegget beveger seg mindre varme enn et 8000 BTU klimaanlegget, men den større e

 • Hvor mye plass vil en 5000 BTU Air Conditioner Cool? Hvor mye plass vil en 5000 BTU Air Conditioner Cool?
  - 阅 0

  Styrken av luftkondisjoneringsanlegg er målt i enheter av energi som er kjent som BTU. Jo høyere et klimaanlegg er BTU rating, jo større et rom det kan avkjøles. Klimaanlegg med 5000 BTU fungerer best i områder med 100 til 150 kvadratfot. BTU BTU er