Amopage

Hva er forskjellen mellom Cash & Verdi i Livsforsikring?

- Views 3
Advertisement

Hva er forskjellen mellom Cash & Verdi i Livsforsikring?


Kontanter verdi og pålydende er to elementer som utgjør en permanent liv politikk. Hele livet og universell livet politikk anses permanent livsforsikring fordi de vil gi dekning for levetiden av den forsikrede. Både pengeverdi og pålydende er annerledes i forhold til hvordan deres pengebeløp bestemmes. Men kontanter verdi, sammen med pålydende, kan øke eller redusere beløpet som skal betales til mottaker ved forsikredes død.

Face Value

Pålydende er den opprinnelige verdien av politikken. Dette er grunnbeløpet mottaker vil få når den forsikrede dør.

Cash Verdi

Pengeverdi er pengene livet politikk tjener gjennom investeringer av selskapet. Permanente livsforsikringer, som hele livet og universelle liv, har kontanter verdi kontoer, mens begrepet livsforsikring ikke.

Fordeler med pengeverdi

Pengene som er i cash-verdi kontoen vokser, skatt utsatt, noe som betyr at det ikke er noen skattemessige konsekvenser for midlene til de er trukket tilbake. Også hvis en policy eieren bestemmer seg for å få tilgang til pengene på kontoen ved å ta ut en politikk lån ", er det penger mottatt skattefritt og trenger ikke å bli tilbakebetalt.

Hvordan pengeverdi og pålydende samarbeider

Støttemottakere kan få en høyere utbetaling når forsikrede går bort hvis politikken hadde flere ryttere festet og / eller dersom det er midler i cash-verdi konto. Men selv om politikken lånet ikke må betales tilbake, hvis det er utestående på tidspunktet for dødsfallet, ansiktet verdien vil bli redusert med det beløpet.

Universal Livet

Hele livet politikk, og en av to valgmuligheter for universelle livet politikk - Alternativ B - betale pengeverdi i tillegg til pålydende på døden. Et annet alternativ med universelle - Alternativ A - ikke. Faktisk, er kontantverdien brukes til å betale den endelige død fordel. Jo mer penger i cash-verdi konto, har mindre penger forsikringsselskapet til å betale. For eksempel under alternativ A, vil en $ 50.000 universell livsforsikring med $ 20 000 tilgjengelig i cash-verdi konto betale ut $ 50.000 til mottaker - $ 20 000 fra cash-verdi konto og $ 30 000 fra selskapet. Under alternativ B med den samme politikken, ville $ 20.000 i pengeverdi legges til $ 50,000 ansikt-verdi ved å skape en $ 70,000 død fordel. Folk velger Alternativ A fordi det holder premiene lavere enn alternativ B, samtidig som det gir et nivå død fordel.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-forskjellen-mellom-cash-verdi-i-livsforsikring/ "

相关文章!
 • Hva er forskjellen mellom skattemessig verdi og likningsverdi?
  - 阅 0

  Betalinger av eiendomsskatt gi nødvendige inntekter for lokale og statlige myndigheter. Som eiendomsverdiene varierer fra region til region, eiendomsskatt priser reflekterer disse forskjellene på tvers av ulike regioner. Forskjellen mellom skattemess

 • Hva er forskjellen mellom bokført verdi og markedsverdi per aksje på Common Stock?
  - 阅 0

  En diskret forholdet mellom bok og markedsverdien ikke eksisterer. Forholdet mellom markedspris til bokført verdi kan indikere en undervurdert selskap. Investorer søker balanse å finne undervurderte eiendeler. definisjoner Bokført verdi refererer til

 • Forskjellen mellom bokført verdi og markedsverdi Forskjellen mellom bokført verdi og markedsverdi
  - 阅 0

  Investorer ønsker alltid å sørge for at de betaler den beste prisen for enhver investering. Savvy, utdannet og uerfarne investorer bør se på bokført verdi og markedsverdi. Book Verdi Definisjon Prisen som betales for en eiendel kalles bokført verdi.