Amopage

Hva er forskjellen mellom Albuterol & Proventil?

- Views 0
Advertisement

Hva er forskjellen mellom Albuterol & Proventil?


Albuterol er et medikament for astma og tilstander som kronisk obstruktiv lungesykdom, eller KOLS, ifølge PubMed Health. Proventil serverer nøyaktig samme formål, og er faktisk et merkenavn for Albuterol innånding narkotika. Begge medikamentene har sine fordeler og ulemper, avhengig av tilstanden.

Former for Albuterol

Albuterol virker ved å slappe luftveiene og åpne luftveiene til at strømmen av oksygen. Typisk albuterol tar en tablett, sirup eller forlenget frigjøring tablettform, ifølge PubMed Health. Pasienten tar vanligvis disse skjemaene tre til fire ganger om dagen, med unntak av utvidet utgave som de vanligvis tar en gang hver 12. time. Albuterol kan bidra til å kontrollere symptomer på astma eller KOLS, men det vil ikke kurere tilstanden.

Former for Proventil

Proventil er et merkenavn for Albuterol innånding. Den har den samme medisiner som albuterol, men i en løsning for å inhalere gjennom munnen ved hjelp av enten en forstøver eller som en aerosol for håndholdte inhalatorer. Albuterol innånding hjelper også for anstrengelsesutløst astma. Pasienten kan bruke inhalerte løsning hver fire til seks timer etter behov i en forstøver. Vanligvis bruker de håndholdte inhalatorer som trengs, og 15 til 30 minutter før trening. Som ikke-inhalert albuterol, styrer Albuterol innånding symptomer på astma og KOLS, men vil ikke kurere tilstanden.

Forsiktighetsregler

Fordi albuterol og Proventil er den samme medisinen, har de samme spesielle forholdsregler. Før du starter noen medisiner, er det viktig å diskutere allergier og andre medisiner med legen din, i henhold til PubMed Health. Albuterol kan også forårsake hvesing eller tung pust. Hvis dette skjer, må du kontakte legen din og ikke bruk albuterol igjen uten lege tillatelse. Også varsle legen din om medisinske tilstander som høyt blodtrykk, hjertesykdom, diabetes eller hjerneslag.

Bivirkninger

Igjen, fordi albuterol og Albuterol innånding (Proventil) har de samme ingrediensene, bivirkningene er tilnærmet det samme. Imidlertid kan inhaleres medisiner kan forårsake irritasjon i halsen eller hoste, som ikke er en bivirkning av tabletten eller sirup. Andre milde bivirkninger inkluderer ukontrollert risting, nervøsitet, hodepine, kvalme, oppkast og muskelsmerter. P-piller og sirup form av Albuterol har eksklusive bivirkninger som inkluderer humørsvingninger, neseblødning, endringer i appetitt og søvnproblemer. Alvorlige bivirkninger, de som du bør kontakte lege umiddelbart, inkluderer uregelmessig hjerterytme; brystsmerter; feber; utslett; utslett; hevelser i ansikt, hender eller føtter; pustevansker eller svelge; og heshet, ifølge PubMed Health.

Merker

Merkenavn av albuterol i tablett, sirup eller utvidet release form inkluderer VoSpire ER (utvidet utgave). Albuterol innånding kan gå av mange navn i tillegg Proventil, inkludert Accuneb, ProAir og Ventolin.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-forskjellen-mellom-albuterol-proventil/ "

相关文章!
 • Hva er forskjellen mellom Albuterol & Xopenex? Hva er forskjellen mellom Albuterol & Xopenex?
  - 阅 0

  Forskjellen mellom albuterol og Xopenex kan være meget vanskelig siden de to stoffer er svært like. Mens både brukes til å behandle samme tilstand, er det noen spesielle forskjeller mellom de to som kan informere din beslutning om å bruke. Hva er Alb

 • Hva er forskjellen mellom Albuterol & Pulmicort? Hva er forskjellen mellom Albuterol & Pulmicort?
  - 阅 0

  Albuterol er en generisk sniffe medisiner, og Pulmicort er et merkenavn for reseptbelagte sniffe medisiner budenoside. Til tross for leger foreskrive både Albuterol og Pulmicort for astmatikere, disse stoffene har distinkt forskjellige formål. Hensik

 • Hva er forskjellen mellom DIMM og SDRAM? Hva er forskjellen mellom DIMM og SDRAM?
  - 阅 7

  Computer minne representerer en av de mest potensielt forvirrende komponenter i moderne PCer. Selve mengden vilkår, typer og akronymer kan være skremmende, selv for erfarne databrukere. For eksempel, hva gjør SDRAM og DIMM mener, uansett, og hva er f