Amopage

Hva er Foreclosure lover i California?

- Views 0
Advertisement

Hva er Foreclosure lover i California?


Foreclosure lover i California er svært komplekse. I de fleste tilfeller vil du ha nytte av å konsultere en advokat for å forstå dine rettigheter og ansvar. Vanligvis er det to typer foreclosure i California: rettslige og utenrettslige. I noen tilfeller er forskjellen mellom det skyldige beløpet og foreclosure salgsprisen er gjenvinnbart fra den opprinnelige eieren. i andre tilfeller er det ikke. I sjeldne tilfeller kan en grunneier re-erverve eiendommen etter foreclosure salg.

Status for Tittel Før Full Tilbakebetaling

California er en tittel teori stat. I en tittel teori stat, er selve eiendomsretten til en eiendom holdt i tillit til at eiendommen har vært betalt i sin helhet. I de fleste tilfeller vil en gjerning av tillit brukes til å sikre eiendommen. Men i noen tilfeller, sikrer et tradisjonelt boliglån notatet på eiendommen. Forskjellen mellom de to dokumentene er at gjerning av tillit definerer som vil holde tittelen til nedbetaling er fullført og gir mulighet for raskere, ikke-rettslig foreclosure. Et boliglån definerer vilkårene for betalinger og plasserer en lien på eiendommen inntil boliglån er betalt i sin helhet.

Non-Judicial Foreclosure

Fordi California er en tittel teori stat som primært bruker gjerninger av tillit for eiendomskjøp, de fleste av foreclosures i California er ikke-rettslig foreclosures basert på vilkår som er oppregnet i gjerning av tillit, for eksempel en strømsalgsklausul. En strøm av salg klausul gjør at en bobestyrer til å selge eiendommen uten inngripen fra en domstol i tilfelle mislighold.

Innløsningsrett

California har et komplekst system for fastsettelse av innløsningsrett. En innløsningsrett er retten til en eiendom eier å gjenvinne en utelukket eiendom ved å betale alle tidligere mellomværende og avgifter knyttet til foreclosure. For eksempel, hvis en bolig ble solgt til en foreclosure salg for hele saldoen igjen på lappen, har den opprinnelige hus 90 dager til å betale forfalte balanse, påløpte balanserer og avgifter knyttet til salget av hjemmet. Men hvis hjemmet selger for mindre enn den opprinnelige gjenværende saldo på lappen, har den opprinnelige hus ett år. Innløsningsrett er vanligvis bare tilgjengelig i rettslig foreclosures eller av eieren i standard filing for denne retten i en rettssak.

mangel Judgement

Under en foreclosure, en eiendom selger ofte for mindre enn det gjenværende beløpet på lappen. For eksempel, hvis et hjem lån har en balanse på $ 200000 på tidspunktet for foreclosure, kan det selge på auksjon for $ 150 000, og etterlater en mangel på $ 50.000 på det opprinnelige notatet. I California, boliger som selges ved hjelp av ikke-rettslig foreclosure er ikke kvalifisert for mangel dommer. Den opprinnelige notatet holderen kan ikke forfølge den opprinnelige hus for forskjellen mellom foreclosure prisen og den endelige salgsprisen. Men i noen tilfeller, foreclosures forfulgt gjennom rettslige midler kan ha mangel dommer vedlagt.

foreclosure Tidslinje

Ikke-rettslige foreclosures som ikke er bestridt av eieren i standard vanligvis tar rundt 120 dager. Hvis en eiendom eier rider foreclosure, kan det ta lengre tid. Generelt må en grunneier ride foreclosure i retten. Dette kan gjøres ved å søke å utsette salget, stoppe salget eller ved å erklære konkurs. Rettslig foreclosures kan ta ulike mengder tid, vanligvis lengre enn 120 dager.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-foreclosure-lover-i-california/ "

相关文章!
 • Nonrecourse Foreclosure lover i California
  - 阅 0

  Det virker ikke rettferdig, men hvor du bor har mer å gjøre med om en utlåner kommer etter dine eiendeler og inntekter etter en foreclosure enn noen annen faktor. Du skjønner, statlige loven bestemmer ikke bare foreclosure prosessen i seg selv, men o

 • Hvordan virker Foreclosure arbeid i California? Hvordan virker Foreclosure arbeid i California?
  - 阅 0

  Prosessen I California, begynner en foreclosure når et hus har unnlatt å betale sin månedlige boliglån betalingen. Denne prosessen er startet av hvilken utlån selskapet innehar denne boliglån. Selskapet vil sende hus en "Notice of Default", som

 • Hva å gjøre i Millbrae, California Hva å gjøre i Millbrae, California
  - 阅 1

  Mange vet Millbrae, California, for bare én ting - det er en stor regional transitt hub, som ligger i nærheten av San Francisco International Airport, og åsted for en viktig overføringsstasjon mellom Bay Area Rapid Transit og Caltrain. Men Millbrae f