Amopage

Hva er fordelene ved å bruke aluminiumoksid for Sand Blasting?

- Views 0
Advertisement

Sandblåsing, eller ved sandblåsing, benytter en stråle med høy hastighet slipepartikler for å rense en overflate ved stripping bort uønsket materiale, slik som rust. Sand er den mest vanlige slipemiddel benyttes, men blant de andre slipemidler er aluminiumoksid, noe som gir flere fordeler i sandblåsing.

Støv

Støvreduksjons er den viktigste fordelen forbundet med å bruke aluminiumoksid for sandblåsing. Abrasive sand produserer mye mer støv enn aluminiumoksyd. Den økte mengden av støv fra sand kan kreve at du å gjøre mer arbeid for å rydde opp når jobben er gjort. Enda viktigere, kan langvarig eksponering for sand støv øke risikoen for en luft tilstand som kalles silikose. Dette hensynet er spesielt viktig fordi symptomer på tilstanden kan ta tid å vises.

silica

Sand er laget av et materiale som kalles silisiumdioksyd eller silisiumdioksyd. Når du sandblåse en hard overflate, kan den fine sanden støv du opprette komme inn i lungene, spesielt hvis du jobber uten en respirator eller lignende beskyttelse. Silica er ansett som en lunge kreftfremkallende. Sigarettrøyk kan sammensatte skader forårsaket av silikastøv.

Aluminum Oxide

Aluminiumoksyd ikke inneholder silisiumdioksyd. Bruken produserer mindre støv enn sand og dramatisk reduserer risikoen. Det amerikanske Department of Labor sin Occupational Health and Safety Administration anbefaler at du bytter sandblåsing sand med ikke-silica slipemidler for nettopp disse årsakene. Du bør likevel brukes åndedrettsvern og ta nødvendige forholdsregler når du arbeider med aluminiumoksid fordi det genererer litt støv. Akkurat som med sand, kan aluminiumoksid er i rask bevegelse slipende partikler forårsake alvorlige skader hvis de slår øynene dine.

Egenskaper

Bortsett fra reduksjonen i støv og helserisiko, aluminiumoksyd har flere andre fordeler. Det er en usedvanlig hard og slitesterk substans. Faktisk er mineraler som korund og perler som perler laget av krystallinsk aluminiumoksyd. Sin hardhet som gjør den spesielt godt egnet til å skrape bort på en tøff overflate, og dens varige karakter gjør det mulig å samle inn brukte aluminiumoksid etterpå og resirkulere det hvis ønskelig, og dermed redusere avfall og kostnader.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-fordelene-ved-a-bruke-aluminiumoksid-for-sand-blasting/ "

相关文章!
 • Hva er fordelene ved å bruke Benefit Cosmetics? Hva er fordelene ved å bruke Benefit Cosmetics?
  - 阅 0

  Benefit Cosmetics er et kosmetisk selskap opprettet i 1970 av to tvillingsøstre som heter Jean og Jane Ford. Etter å ha søkt en verden av kosmetikk høye og lave, oppdaget de at sminken feltet manglet. Så, i moden alder av 25, smeltet de sin lidenskap

 • Hva er fordelene ved å bruke nettverksprotokoll?
  - 阅 0

  Kommunisere over et nettverk er en komplisert oppgave. Forskjellige maskinvareelementer i nettverket må bli informert om prosessen i hånden og instruert i sin rolle. Hvert element har sine egne krav og et sett format for å motta instruksjoner. Både a

 • Hva er fordelene ved å bruke metronomer? Hva er fordelene ved å bruke metronomer?
  - 阅 0

  Fordelene med å bruke en metronom er at det holder tid og hjelper en musiker å lære verdien av å holde tiden, som er en av de vanskeligste elementene for å lære i musikk. Lær om fordelene ved en metronom som en bærbar verktøy med hjelp fra en klassis