Amopage

Hva er fordelene med Neem?

- Views 0
Advertisement

Brukes i India i tusenvis av år, er neem få anerkjennelse i vest for sine mange medisinske egenskaper. Neem er anti fungal, anti-bakteriell, antiviral, antiseptisk og anti-inflammatorisk. Med så mange helsemessige fordeler, kan legge neem til kosthold og daglig hudpleie forbedre helse innvendig og utvendig.

internt bruk

Neem blader har blitt brukt for sine medisinske egenskaper i århundrer i India. Bladene kan forbedre den generelle helsen, styrke immunsystemet og fungere som en blod detoxifier. Det forbedrer blodsirkulasjonen, leverfunksjon, fordøyelsessystemet og er ofte brukt som en malaria behandling. Neem blader kan brukes frisk, hvis du har tilgang til en neem-treet, eller tørket og gjort til te og infusjoner. Bladene er bitter, noe som gjør kapsler et populært alternativ til den tørket urt.

Hår og negler

Hår og negler dra nytte av en lokal applikasjon av neem olje. Utvannet og gnidd inn i hodebunnen, forbedrer det flass og generell skalp tilstand, og med regelmessig bruk, kan bidra til å forsinke noen hår tap. På negler, kan neem olje forbedre tilstanden og utseende, mens reversere tegn på sprekker, sprøhet og gulning.

Tenner og tannkjøtt

Brukes som munnvann, kan utvannet neem olje forbedre tannkjøttsykdommer, muntlig infeksjoner og tanninfeksjoner. I India er kvister fra treet brukes som en tannbørste. Dens anti sopp, antibakterielle og antiseptiske egenskaper gjør neem et utmerket middel for tannkjøtt og munnen problemer. Selvfølgelig skjer foretrukket i løpet av herding og neem olje er forebyggende også.

Hud

Neem er høy i vitamin E og er nærende og healing for huden. Det kan helbrede sprakk tørr hud, og forbedrer hudens cellestruktur. De antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper neem olje gjør det til en gunstig behandling for akne. Utvortes bruk, kombinert med blod rensing og immunstyrkende fordelene med neem blad kosttilskudd, kan ha en positiv effekt på akne utsatt hud. Neem er også brukt i behandling av kroniske inflammatoriske hudsykdommer slik som eksem og psoriasis.

Ved hjelp av Neem

Som en intern legemiddel som brukes i ayurvedisk healing, er neem blad i stedet for neem olje som brukes. Neem olje presset fra frøene kan brukes lokalt, men bør ikke brukes internt. Tradisjonelt ble neem olje blandet med kokosolje eller shea smør og brukes som en hudkrem. Det er generelt en god idé å fortynne neem olje for lokal applikasjon. I økende grad er spesialiserte produkter som inneholder neem blir introdusert for hudpleie og hudlidelser. Gravide kvinner bør unngå neem; den har noen prevensjons egenskaper og kan forstyrre svangerskapet. Neem blader og te er generelt trygt å konsumere, men tinkturer og uttrekk bør unngås med mindre foreskrevet av en utdannet ayurvedisk healer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-fordelene-med-neem/ "

相关文章!
 • Hva er fordelene med Bias dekk? Hva er fordelene med Bias dekk?
  - 阅 1

  Off-the-road junkies og truckers står overfor valget mellom skjevhet ply, også kjent som diagonaldekk eller radialdekk. Når du foretar den beslutningen, blir det første spørsmålet: "Hva er fordelene med skjevhet ply dekk?" sidevegger Forspennsid

 • Hva er fordelene med å tilfredsstille kundeklager? Hva er fordelene med å tilfredsstille kundeklager?
  - 阅 2

  Kundeklager har potensial til å stamme eller forsterke relasjonene mellom bedrifter og deres kunder. Derfor bør bedrifter vise disse klagene som vinduer av muligheter til å stivne kunde oppfatning og perfeksjonere sitt produkt eller tjeneste. Fordele

 • Hva er fordelene med International Travel?
  - 阅 1

  Internasjonale reiser er en mulighet for en utrolig lærerik opplevelse. Nye livsstiler og kulturer, folkeslag og steder, og muligheter til å lære nye språk venter. Det er også svært praktiske fordeler til internasjonale reiser. nye Erfaringer Utenlan