Amopage

Hva er fordelene med konstant trykk Vel Pumper?

- Views 0
Advertisement

Hva er fordelene med konstant trykk Vel Pumper?


Konstant press godt pumper, også kjent som "city vanntrykk" pumper, tilbyr mange fordeler fremfor eldre mekaniske systemer som bare sender vann til en fast trykknivå til en lagertank hver så ofte, en prosess som kalles press sykling. Ifølge Environmental Equipment & Supply, et konstant trykk pumpe overvåker konstant og justerer vanntrykket den sender gjennom godt system. Dette mer presist kontrollert drift hindrer utstyr tresko og fiaskoer mens gir brukerne en konsistent, pålitelig vannforsyning.

Design

Konstant press vel pumper har en mer effektiv, sofistikert design enn de som finnes i eldre systemer. En elektronisk trykkregulatoren tar kontinuerlige vannprøver for å bestemme trykket av vannet som det beveger seg gjennom rørene. Det reléer denne informasjonen til en mikroprosessor, som igjen sender signaler til pumpemotoren for å øke eller redusere hastigheten etter behov. Vel operatørene kan sette systemet til det trykknivået deres daglige programmer kan kreve.

Konsistens

En godt utstyrt med et konstant trykk pumpe vil gi en mer konsistent og enhetlig tilførsel av vann enn en godt utstyrt med en konvensjonell pumpe. Konvensjonelle pumper drives på en motor som arbeider ved en konstant hastighet, å pumpe vann inn i en omfangsrik lagertank med jevne mellomrom, uten hensyn til det faktiske nivå inne i tanken. Denne virkning kan resultere i for mye eller for lite vann til enhver tid. En konstant trykk pumpe evne til nøyaktig kontroll produksjonen sikrer at kritiske applikasjoner får alltid verken mer eller mindre vann enn de trenger.

Pålitelighet

Et konstant trykk vel pumpe kan omgå noen av de operasjonelle problemer som er forbundet med konvensjonelle brønnpumper. For eksempel når en konvensjonell brønn må kjøre hele tiden for å vanne avlinger eller mate plen sprinkleranlegg, sitt system for on-and-off press sykling kan hisse opp overflødig silt, som deretter tresko pumpen. Trykk sykling også setter utstyret under uønsket stress fra skjærkrefter hver gang systemet engasjerer. En konstant press bra pumpe kan gjøre jobben sin med mindre kraft, unngå tresko og andre utstyrsfeil.

Kostnadseffektivitet

Konstant press bra pumper kan spare eiere og operatører penger på flere måter. Den første installasjonen har en tendens til å koste mindre for disse pumpene enn for standard pumpesystemer, til tross for de mer avanserte kontroller. I motsetning til konvensjonelle pumpesystemer som krever kjøp av et stort, dyrt lagertank, kan noen konstant pumper kjøre på en tank med en kapasitet på bare 4,8 liter, ifølge Dean Bennett Supply Company. Siden mer effektiv drift av disse pumpene også legger mindre vekt på annet utstyr over tid, kan eierne få mer liv ut av sine vel komponenter samtidig bruker mindre penger på reparasjoner og vedlikehold.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-fordelene-med-konstant-trykk-vel-pumper/ "

相关文章!
 • Hva er fordelene med Bias dekk? Hva er fordelene med Bias dekk?
  - 阅 1

  Off-the-road junkies og truckers står overfor valget mellom skjevhet ply, også kjent som diagonaldekk eller radialdekk. Når du foretar den beslutningen, blir det første spørsmålet: "Hva er fordelene med skjevhet ply dekk?" sidevegger Forspennsid

 • Hva er fordelene med alkaliske batterier? Hva er fordelene med alkaliske batterier?
  - 阅 0

  Alkaliske batterier er lik, og erstatte eldre sink-karbon-batterier. Dette er fordi alkaliske batterier varer lenger og er mer kraftfull. Alkaliske batterier kan brukes i alle typer produkter, som for eksempel lommelykter, klokker og kameraer. Det al

 • Hva er fordelene med Car Insurance? Hva er fordelene med Car Insurance?
  - 阅 0

  Samfunnet som helhet fordeler fra den obligatoriske kravet om å ha bilforsikring. Det hele har å gjøre med økonomisk sikkerhet, rettferdig lovgivning ulykke ansvar og betaling, sammen med fred i sinnet. fordeler En stor fordel med å ha bil forsikring