Amopage

Hva er fordelene med en Red Clay Powder Mask?

- Views 0
Advertisement

Hva er fordelene med en Red Clay Powder Mask?


Menneskeheten har brukt leire som hudpleieprodukter siden antikken. Leirer er naturlig forekommende silikater på jorden, som inneholder mineraler, sporstoffer og næringsstoffer. Når den brukes som ansikts- og kroppsmasker, hjelper de absorberer overskytende olje, smuss og toksiner, samtidig peeling døde hudceller og forbedrer hudens sirkulasjon. De hjelper rense, næring og tone huden og la den følelsen ungdommelig og myk.

Red Clay Powder Mask

En av de mest populære leire for ansiktsmasker er rødt pulver leire, eller rhassoul. Opprinnelse fra Marokko, har leire en silkeaktig jord tekstur når raffinert. Rød leire er høy i naturlig forekommende dolomitt, silika, jernoksyd og mineralske oksider, og er oljeaktig, svakt absorberende, og effektiv i rensing av huden og avgift. Den høye jernoksid innhold, noe som gir leire sin røde farge, hjelper revitalisere hudens utseende og lysstyrke.

Tørr, sensitiv og moden hud

Malt rød leire hjelper på hudsykdommer som rosacea fra ødelagte blodkar, solbrenthet, eksem og psoriasis. Den leire bidrar til re-balanse tørr, flass, eller moden hud, redusere følsomhet og forbedrer hudens tekstur og elastisitet. Kvinner bruker også røde pulver leire masker for å redusere poser under øynene og som fuktighetskrem for normal hud typer. Som en over hele kroppen behandling, folk bruker det to til tre ganger i uken for å hjelpe tone bysten, lår, mage og overarmer.

Red Clay Mask og Acne

Marokkansk rød leire har utmerkede sammentrekkende egenskaper, noe som gjør den egnet for akne utsatt hud. Den renser og eksfolierer betent hud, detoxifies og forbedrer blodsirkulasjonen. Den røde leire reduserer kronisk pigmentering i problemområder der kviser tidligere dannet, og forbedrer hudens tekstur, slik at det føles myk og frisk.

Oppskrift på Red Clay Mask

I et glass, keramikk eller trefat, bland 2 ts. av rødt pulver leire med mineral, vanlig eller destillert vann inntil man får en kremaktig pasta. La leire til å stå i noen minutter til å absorbere fuktighet. Påfør på renset ansikt og hals, unngå området rundt øynene. Skyll med varmt vann etter 15 til 20 minutter, eller når leiren tørker helt. Du kan oppleve en liten rødhet, som snart forsvinner. Slutt å bruke masken hvis en utslett vises. Bruk denne masken minst to ganger i uken som en del av komplett hudpleie regime. For en bedre opplevelse, bland den røde leire med aloe vera juice, eple cider eddik eller blomstervann. Alternativt kan legge finmalte, urter eller essensielle oljer som kamille, ringblomst, calendula blader og peppermynte blader, lavendel, einer, rose, geranium og marshmallow roten.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-fordelene-med-en-red-clay-powder-mask/ "

相关文章!
 • Hva er fordelene med Bias dekk? Hva er fordelene med Bias dekk?
  - 阅 1

  Off-the-road junkies og truckers står overfor valget mellom skjevhet ply, også kjent som diagonaldekk eller radialdekk. Når du foretar den beslutningen, blir det første spørsmålet: "Hva er fordelene med skjevhet ply dekk?" sidevegger Forspennsid

 • Hva er fordelene med å tilfredsstille kundeklager? Hva er fordelene med å tilfredsstille kundeklager?
  - 阅 2

  Kundeklager har potensial til å stamme eller forsterke relasjonene mellom bedrifter og deres kunder. Derfor bør bedrifter vise disse klagene som vinduer av muligheter til å stivne kunde oppfatning og perfeksjonere sitt produkt eller tjeneste. Fordele

 • Hva er fordelene med International Travel?
  - 阅 1

  Internasjonale reiser er en mulighet for en utrolig lærerik opplevelse. Nye livsstiler og kulturer, folkeslag og steder, og muligheter til å lære nye språk venter. Det er også svært praktiske fordeler til internasjonale reiser. nye Erfaringer Utenlan