Amopage

Hva er fordelene med Bias dekk?

- Views 1
Advertisement

Hva er fordelene med Bias dekk?


Off-the-road junkies og truckers står overfor valget mellom skjevhet ply, også kjent som diagonaldekk eller radialdekk. Når du foretar den beslutningen, blir det første spørsmålet: "Hva er fordelene med skjevhet ply dekk?"

sidevegger

Forspennsideveggene er laget av den samme forbindelse som slitebanen. Dette betyr at de er mer resistent til side punkteringer.

Reparere

Den bias dekk kan ta mer skade og fortsatt være repareres av en erfaren dekk butikk.

selvrensende

På grunn av dekkmønsteret, er disse dekk har en tendens til å løsne eller slenge av slam og materiale, slik at for et godt grep av terrenget.

Styrke

Kryss plyed konstruksjon og evne til produsentene til lag lag. Denne konstruksjonen skaper en sterk dekk som er ideelt for tauing.

Pris

Den nøysomme vil fortsatt finne skjevhet slitebanen dekk mindre kostnadskrevende enn sin radial motstykke.

steady Ride

Korset-ply dekk er i overensstemmelse med terrenget, noe som gir passasjerene en jevnere ride, mens radial dekk avhenger av biler suspensjon til en jevn ride.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-fordelene-med-bias-dekk/ "

相关文章!
 • Hva er fordelen med å ha stor diameter Car Wheels? Hva er fordelen med å ha stor diameter Car Wheels?
  - 阅 0

  Dekk er midt mann mellom bilen og bakken. De er nøkkelen i god kontroll og manøvrerbarhet av bilen. Så er større bedre? Kanskje ulempene oppveier fordelene med større dekk. Inertia Økt dekkdiameteren betyr økt treghetsmoment. Dette betyr at det er me

 • Hva er fordelene med yoghurt Cheese?
  - 阅 0

  De helsemessige fordelene av yoghurt ost eksisterer fordi det inneholder næringsstoffer som protein, kalsium og probiotika. Disse næringsstoffene hjelpe funksjonen av ulike interne systemer i kroppen. Yoghurt ost er et alternativ for folk som ønsker

 • Hva er fordelene med Canning Food? Hva er fordelene med Canning Food?
  - 阅 0

  Hjem hermetisering i dag kan ikke virke som det har mye for seg, spesielt når dagligvarebutikker er fulle av billige, praktiske glass med syltetøy, syltetøy, gelé og syltede grønnsaker som don' t krever hardt arbeid og en varm ovn. Til tross for arbe