Amopage

Hva er Fidelity kontantbeholdning?

- Views 0
Advertisement

Fidelity kontantbeholdning (FDRXX) er et aksjefond levert av Fidelity Investments. Den primære investeringsstrategi er å investere i pengemarkedspapirer fra utenlandske og innenlandske utstedere, samt gjenkjøpsavtaler (repos). De Fidelity kontantbeholdning (FDRXX) vil investere minst 25 prosent av fondets forvaltningskapital i finanssektoren.

Avkastning og risiko

Fidelity kontantbeholdning (FDRXX) er en lav avkastning, lav risiko fondet. Per september 2014 tilsvarer ytelsen til 1-års avkastning (0,01 prosent), 3 års avkastning (0,01 prosent), og 5-års avkastning (0,03 prosent). Som med alle investeringer, det er potensiell risiko forbundet med dette fondet. Imidlertid er pengemarkedspapirer regnes som en sikker investering på grunn av unlikelihood av verdipapirer standard. Det er viktig å forstå at et pengemarkeds sikkerhet ikke er forsikret av Federal Deposit Insurance Corporation, eller noe annet organ. Vær oppmerksom på at dette fondet investerer hovedsakelig i utenlandske verdipapirer, som kan være berørt av markedet eller politiske forhold.

Lipper Vurderinger

Lipper, en uavhengig investerings forskergruppe, rangert Fidelity Cash Reserve (FDRXX) høyt blant sine jevnaldrende, og rangeringen er basert på totalavkastning. Rankings ble utarbeidet ved å sammenligne fond med tilsvarende investeringsmål; rangeringer inkluderer reinvestering av utbytte og kapitalgevinster. I 2014 Lipper vurdert Fidelity Cash Reserve No. 65 av 219 fond for 1 års generell ytelse, nr 35 av 198 fond for 5-års generell ytelse og nr 8 av 169 fond for 10-års ytelse.

Minimumskrav, kostnader og avgifter

For investorer som ønsker å investere i Fidelity Cash Reserve, det er et minimum innledende investering på $ 2.500. Imidlertid må en investor opprettholde en saldo på $ 2000. Per 2014 er kostnadsprosenten for fondet 0,24 prosent. Kostnadsprosenten er beløpet det koster fondet til å operere. En avgift på $ 12 vil bli trukket hvis saldoen fall under $ 2,000.

Potensielle

Fidelity Cash Reserve (FDRXX) kan gi en trygg, lav risiko sted å investere penger på kort sikt. Den lave avkastning og månedlig utbytte på 0,000008494 per aksje i 2014 kanskje ikke passer inn i enhver investors mål. Lipper, en uavhengig forskningsselskap, høyt rangerer dette fondet blant sammenlignbare fond. En investor kan få eksponering mot utenlandsk pengemarkedsinstrumenter.

Advarsel

Ta kontakt med din finansielle rådgiver. Alle investeringer bære risikoen for å miste deler av eller hele den opprinnelige investering. Les nøye fondets prospekt, som vil inneholde all relevant informasjon om fondets mål, risiko, kostnad og ytelse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-fidelity-kontantbeholdning/ "

相关文章!
 • Hva er Fidelity Bond dekning? Hva er Fidelity Bond dekning?
  - 阅 1

  Fidelity obligasjoner er en type virksomhet forsikring som gjør to ting. Det er noen ganger referert til som kriminalitetsforsikring for bedrifter. Det beskytter en virksomhet mot høyrisiko ansatte, og det gjør at ansatte som anses som høy-risiko for

 • Hva er Fidelity forsikring? Hva er Fidelity forsikring?
  - 阅 0

  Bedrifter får en rekke forsikring planer for å beskytte organisasjonen, dets eiere og ansatte. Blant dem er troskap forsikring, som i hovedsak dekker virksomheten i tilfelle det er utsatt av ansattes tyveri og underslag. Noen selskaper har spesialise

 • Hva Er Fidelity Magellan Fund? Hva Er Fidelity Magellan Fund?
  - 阅 1

  Fidelity Magellan Fund er et amerikanske aksje aksjefond som tilbys av Fidelity Investments i Boston. Det er anerkjent som en av de største fond gjennom tidene. Sin bemerkelsesverdige resultater og vekst slynget den inn popularitet på 1980-tallet og