Amopage

Hva er farene ved hvitt støv i en luftfukter?

- Views 0
Advertisement

Hvis du åpner opp din luftfukter og finne en finne hvitt støv belegg interiøret, vil din første tanke sannsynligvis være å lure på om det er farlig for deg eller din familie. Den gode nyheten er at det ikke er en helserisiko. Den dårlige nyheten er at det kan ende opp med å koste deg penger.

Luftfukter

Bærbare luftfuktere inneholde en intern reservoaret området for vann, et absorberende veke og en vifte. Når du fyller reservoaret med vann, veken soaks det opp. Viften blåser en strøm av luft over den våte materiale, noe som skaper et fuktig vind som hever fuktighetsnivåer i rommet. Den fuktige luften letter problemer med tørr, sprukken hud. Det er også beroligende for luftveier irritert av symptomer på forkjølelse og allergi.

hvit Dust

Hvis du bruker vann fra springen i luftfukter, hver gang du helle vann inn i reservoaret du også helle i spormengder av mineraler som kalsium og kalk. Når vannet inne i luftfukteren fordamper, blir mineralene liggende igjen inne i form av et hvitt støv. Støvet kan klamre seg til veken, noe som gjør det stivt og forstyrrer dens absorpsjonsevne. Overtid, dette reduserer levetiden på filteret og øker antall ganger du vil erstatte det, øke driftskostnadene av luftfukteren.

Solutions

Hindre hvitt støv fra å bygge opp inni luftfukter ved å benytte filtrert eller renset vann i enheten. Med sin redusert innhold av mineraler, det vil ikke etterlate støv som det fordamper. Hvis renset vann er ikke et mulig alternativ for deg, rense ut det indre av luftfukteren hver dag med hvit eddik. Dette renser ut støv igjen, og hindrer den fra å bygge opp og bli et problem. Skyll veke ut daglig.

betraktninger

For å forlenge levetiden til din luftfukter veke og hindre hvit støv fra å bygge opp i enhetens interiør, en gang i uken bruker hydrogen peroxide å rense den ut. Fylle reservoaret med hydrogenperoksyd. La den sitte i en halv time, deretter skrubbe ut det indre av reservoaret. Skyll veke grundig. Hvis veken blir hardt eller hvis det begynner å lukte muggen, kast den og erstatte den med en ny.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-farene-ved-hvitt-stov-i-en-luftfukter/ "

相关文章!
 • Hva er farene ved rulleskøyter? Hva er farene ved rulleskøyter?
  - 阅 2

  In-line skøyter gjør at syklistene til å flytte på topphastigheter mens brenning av så mange kalorier som løpere og syklister. Ulempen til denne populære sporten er at mer enn 32.000 løpere får vondt hvert år, ifølge National Safety Council. Underarm

 • Hva er farene ved oljefyr? Hva er farene ved oljefyr?
  - 阅 14

  Den vanligste fare for å brenne olje er utgivelsen av karbonmonoksid i ditt hjem. En ovn funksjon vil normalt produsere biprodukter i form av nitrogen, karbondioksyd, vanndamp og karbonmonoksyd, men disse gassene tvinges opp gjennom skorsteinen og ut

 • Hva er farene ved Bensin Storage? Hva er farene ved Bensin Storage?
  - 阅 5

  De fleste av oss kjenner noen som lagrer en boks eller to av bensin i sin garasje for bruk i en gressklipper eller andre bensindrevet motor rundt huset. Hva de fleste av oss sannsynligvis ikke vet er farene knyttet til lagring flammables i og rundt v