Amopage

Hva er farene ved Hjem Brewing?

- Views 4
Advertisement

Hva er farene ved Hjem Brewing?


Hjem brewing er en givende hobby som kan gi liter øl til en brøkdel av prisen som det koster å kjøpe øl i butikken. Selv om det vanligvis ikke er en svært farlig aktivitet, bør hjemmet brygger være oppmerksom på flere farer som kan legemsbeskadigelse.

Koke Wort

De fleste de fleste hjem bryggere bruke en 5-gallon eller 6-liters kjelen når de brygge, så de må varmes mye vann, ofte på en liten komfyr. Å fremskynde koking av vørteren, vil noen bryggere dekke potten, som ofte fører til koke-overs, med varm væske fylte på komfyren, gulv og, potensielt, på brygger. For å unngå denne faren, følge nøye med pot hele koke.

Tungt utstyr

Øl er kokt i en tung, rustfritt stål vannkoker og ofte gjæret i glass ballonger. Begge deler av utstyret blir svært tungt med tillegg av fem eller seks liter vann. Vær forsiktig, spesielt med glass ballonger, som å slippe dem på en fot eller andre kroppsdeler kan resultere i en brukket bein eller annen skade. Plast "bedre flasker" er gode alternativer til glass ballonger. De vil ikke gi seg smaker i øl, og er lettere enn sine motparter glass.

Kjøling av vørter

Etter koke, må varme vørter avkjøles, som er en potensielt farlig del av prosessen. Den fulle vannkoker må enten fraktet til et isbad eller en vørter chiller må legges i kokende vørter. Wort kjølere sende kaldt vann gjennom metallrør og skyte varmt vann ut et annet rør på slutten som de kule øl. Vekt og varme er de to farlige faktorer i denne del av prosessen.

Press

Hvis du kegging, vil du sannsynligvis bruke en CO2 tank, som er kanskje den farligste element av hjem brygging. Innhold inne i en CO2 tank er under høyt trykk, og når den er koblet til en tønne feil de kan sprøyte øl ut under høyt trykk. Kontroller at alle tilkoblingene er sikre, både fra CO2 tank til tønne og fra tønne til kranen linje.

CO2-lekkasjer

De farligste ting om å bruke CO2, derimot, er en lekkasje. CO2 tanker må alltid holdes oppreist, og alt som forbinder tanken til keg må sikres tett. Dersom CO2 tanken er holdt inne i en kald kjøleskap, kan regulatoren viser at det er mindre gass i det enn man kan forvente - vanligvis er dette fordi gassen komprimeres ved lave temperaturer, lure regulator, snarere enn på grunn av en lekkasje. For å se etter en gasslekkasje, sette såpevann over din tilkoblinger. Hvis det dannes bobler på tilkoblingen, har du en lekkasje. Umiddelbart slå av CO2, og forlate området for å tillate gassen å dispergere. CO2 er til stede i luften vi puster inn, men høye nivåer av CO2 inntak kan være giftig. Symptomer på giftige inntak er hodepine, svimmelhet, svetting, økt hjertefrekvens og rystelser. Selv om de fleste hjem bryggere bruke såpe metode for å se om det er en CO2-lekkasje, kan du også få en karbondioksidgassdetektor for ekstra sikkerhet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-farene-ved-hjem-brewing/ "

相关文章!
 • Hva er farene ved Hjem Canning? Hva er farene ved Hjem Canning?
  - 阅 0

  Når det gjøres riktig, er hermetisering en utmerket mat konserveringsmetode som kan hjelpe deg å spare penger og har hage produsere å spise året rundt. Men det gjøres feil, kan hjem hermetisering forårsake dannelse av bakterier som kan ødelegge maten

 • Hva er farene ved oljefyr? Hva er farene ved oljefyr?
  - 阅 14

  Den vanligste fare for å brenne olje er utgivelsen av karbonmonoksid i ditt hjem. En ovn funksjon vil normalt produsere biprodukter i form av nitrogen, karbondioksyd, vanndamp og karbonmonoksyd, men disse gassene tvinges opp gjennom skorsteinen og ut

 • Hva er farene ved rulleskøyter? Hva er farene ved rulleskøyter?
  - 阅 2

  In-line skøyter gjør at syklistene til å flytte på topphastigheter mens brenning av så mange kalorier som løpere og syklister. Ulempen til denne populære sporten er at mer enn 32.000 løpere får vondt hvert år, ifølge National Safety Council. Underarm