Amopage

Hva er farene ved å puste inn helium ballonger?

- Views 2
Advertisement

Vi vet alle at å inhalere litt helium fra en ballong vil føre våre stemmer til å høres på et høyere tonehøyde. Det er morsomt, og vi får en latter, men det er mer alvorlige bekymringer når inhaling helium. Det kan være noe lite, som svimmelhet, eller noe stort, som død.

Hva er farene ved å puste inn helium ballonger?

milde symptomer

Ifølge Lenntech, noen av de milde symptomer fra inhalere helium er hodepine, sår hals, svimmelhet, kvalme og pustebesvær.

Hva er farene ved å puste inn helium ballonger?

Stemmebåndene

Grunnen til folk flest inhalerer helium er å endre tonehøyde av stemmen sin. Imidlertid kan helium gjøre alvorlig skade på strupehodet hvis det brukes for mye. Våre stemmer jobbe når våre stemmebåndene vibrerer med luft. Helium gjør at vibrasjon mye raskere og som et resultat forårsaker en sår hals eller enda verre, permanent tale skade.

Hva er farene ved å puste inn helium ballonger?

Mangel på oksygen

En av de største problemene med å puste inn helium ballonger er mangel på oksygen. Slate er "Er det farlig å puste inn helium?" forklarer at når du inhalerer helium, er du ikke får oksygen og til slutt kan ikke puste. Flertallet av hendelser føre til besvimelse. Oksygen vil komme tilbake til lungene raskt, og du bør våkne opp i løpet av minutter. Hvis du inhalerer for mye helium i løpet av kort tid, kan det føre til dødsfall.

Hva er farene ved å puste inn helium ballonger?

helium Bubbles

En artikkel på nettstedet Kidz World, "Hvordan Helium Works," forteller oss at å inhalere helium for fort eller fra en trykktank kan lage helium bobler i kroppen din. Dette fører til skader på lungene, og boblene kan komme inn i hjernen via blodårene dine. Resultatene er dårlig, noe som resulterer i slag eller død.

Hva er farene ved å puste inn helium ballonger?

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-farene-ved-a-puste-inn-helium-ballonger/ "

相关文章!
 • Hva er farene ved rulleskøyter? Hva er farene ved rulleskøyter?
  - 阅 2

  In-line skøyter gjør at syklistene til å flytte på topphastigheter mens brenning av så mange kalorier som løpere og syklister. Ulempen til denne populære sporten er at mer enn 32.000 løpere får vondt hvert år, ifølge National Safety Council. Underarm

 • Hva er farene ved oljefyr? Hva er farene ved oljefyr?
  - 阅 14

  Den vanligste fare for å brenne olje er utgivelsen av karbonmonoksid i ditt hjem. En ovn funksjon vil normalt produsere biprodukter i form av nitrogen, karbondioksyd, vanndamp og karbonmonoksyd, men disse gassene tvinges opp gjennom skorsteinen og ut

 • Hva er farene ved parafinovn? Hva er farene ved parafinovn?
  - 阅 0

  Parafinovn får mye oppmerksomhet som en økonomisk måte å varme et hus. Parafinovn er bærbare varmeovner og alle bærbare varmeapparat utgjør farer. Å vite farene ved parafinovn vil gjøre deg i stand til å beskytte deg selv og din familie ved å gjenkje