Amopage

Hva er fabergéegg Made Of?

- Views 0
Advertisement

Hva er fabergéegg Made Of?


Peter Carl Fabergé, en russisk gullsmed av fransk avstamning, laget 50 Fabergé egg for den siste familien til den Romanov-dynastiet. Hvert egg reflekterte en nasjonal eller familiær aktuelle hendelsen i løpet av de 30 årene som gikk forut for den bolsjevikiske revolusjon.

Egget

Selv Faberge konstruert mange egg fra gull, ble noen egg laget av edelsten eller andre metaller. The Alexander Palace Egg, laget i 1908, er laget av jade, ifølge Brigham Young University. I tillegg er ett egg laget av bergkrystall, mens en annen er sammensatt av stål, noe som gjenspeiles landets engasjement i første verdenskrig I.

ytre dekorasjon

Mange Faberge egg ble rikt dekorert med juveler, edle metaller og bilder. For eksempel, diamanter og perler symboliserer blomster på liljekonvaller Egg og tre diamantbesatte rammer oppå egg viser bilder av Nicholas II og to av hans døtre.

indre Dekorasjoner

Hver egg har en indre komponent, laget av gull eller platina, som en overraskelse for mottakeren. Røde Kors Egg inneholder innrammede bilder av Empress Alexandra Fedorovna og døtrene til ære for sitt veldedighetsarbeid. Noen egg inneholder en miniatyr modell av en ferie hjemme, familien yacht eller et tog.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-fabergeegg-made-of/ "

相关文章!
 • Hva er Self Assessment for en sosialt arbeid portefølje? Hva er Self Assessment for en sosialt arbeid portefølje?
  - 阅 0

  En sosialt arbeid portefølje er en fundamental prosess med demonstrasjon, evaluering og vurdering. Mange høyskoler og universiteter kaller den endelige porteføljen en "hjørnestein prosjekt." Det er en kvalitativ og kvantitativ verktøy for å demo

 • Hva å gjøre med tvungen vårløker? Hva å gjøre med tvungen vårløker?
  - 阅 1

  Tvinge pærer kan du nyte våren blomstrer når som helst på året. Hva å gjøre med pærer etter tvang er et problem mange gartnere står overfor, skjønt. Det synes unødvendig å forkaste dem, men tvunget pærer er ikke egnet for å tvinge inn igjen. Den tvin

 • Hva er definisjonen på direkte observasjon? Hva er definisjonen på direkte observasjon?
  - 阅 6

  Forskere bruke direkte observasjon for å lære om normal oppførsel av mennesker eller dyr i deres naturlige omgivelser. Mens indirekte observasjon avhenger av rapporter om andre, i direkte observasjon, forsker klokker og poster mens handlingen skjer.