Amopage

Hva er et lojalitetskort?

- Views 0
Advertisement

Mange forhandlere, inkludert CVS, Office Max, Barnes & Noble, Toys 'R' Us og Kroger, tilby kunden lojalitetskort som gir fordeler til sine kunder. Rabattkort avvike fra medlemskort som kreves av forhandlere som Sams Club eller Costco for inngangen til sine butikker. Kunder som ønsker å melde seg på et kundekort er vanligvis nødvendig for å gi informasjon som navn, adresse og telefonnummer. Mens de fleste kortene er skannet i registeret, noen mindre høyteknologiske selskaper gjelder en rabatt ved synet av kortet.

funksjoner

Forhandlere "bruke kortene til å holde orden på hva du kjøper, hvor ofte du handler, og hva dine kjøpspreferanser er," ifølge en artikkel i forbrukersaker. Basert på disse forbrukernes preferanser, vil mange forhandlere foreta utsendelser til sine kunder, oppmuntre fremtidige shoppingturer og gi rabatter.

typer

De fleste forhandlere tilbyr kundene en av to typer kort: et kredittkortstørrelse kort til å bli plassert i en lommebok eller veske eller en kode som er plassert på en nøkkelring. Begge bonuskort har et kundenummer kjent av datasystemet.

fordeler

Siden Kroger matbutikk ikke krever et medlemskort for å handle i butikkene, bør deal-søker shoppere få et kort for å høste mest fordeler. Bruke kortet sikrer lavest mulig pris på elementer og også gir mulighet for visse kuponger for å bli doblet. Kroger har et program der kundene kan påløpe ett poeng for hver $ 1 som ble brukt i butikken. Poeng kan innløses tilbud bensin salg på Kroger stasjoner. I tillegg, ved hjelp av en Kroger kort, kunder kan "få kuponger valgt for deg fra Kroger og din favoritt merker, noe som gir deg eksklusive og unike måter å bringe hjem de produktene du liker", ifølge selskapet.
En ny funksjon tilgjengelig for å prute shoppere er e-kuponger som kan legges direkte på et kort. En fordel med å handle med e-kuponger er ikke å måtte rote med papir kuponger på registrene. E-kuponger rabatter er tatt av total når kortet skannes. Det er flere e-kupong nettsteder rundt, men www.Cellfire.com, www.shortcuts.com og www.pgesaver.com er noen av de mer populære.

Egenskaper

Mens de fleste forhandlere foretrekker at du bære kortet på deg selv hele tiden, mange lar deg bruke ditt telefonnummer som et alternativt kontonummer.
En bonus funksjon for å frakte et kort er at detaljister kan plassere kunden på en mailingliste. E-postlister ofte inneholder eksklusive kuponger for favoriserte kunder eller snike-topper på kommende salg eller hendelser.
De fleste matbutikk og bokhandel kort på journalen bruke en rabatt umiddelbart. Men noen kort, slik som de for CVS og Office Max, har en fordel i fremtiden, typisk ved utgangen av kvartalet. CVS ' "Extra Care Bucks" program returnerer 2 prosent fra visse kjøp til forbrukeren, som gir hva er egentlig et gavekort til kunden.

betraktninger

Noen forbrukere tyder på at kundelojalitet kortene er en invasjon av privatliv fordi de spore hvert kjøp gjort, og kan lage en liste over kjøp til eksterne markedsfører. Det åpenbare valget er å gi avkall på å bruke bonuskort. Som blogger Jane Hauntanen forklarer, "Nå vil folk vite [I] kjøpte en rull med tanntråd på 19:49 på CVS og betalt to dollar for det. Det er en invasjon av mitt privatliv. Selvfølgelig hvis det plaget meg så mye , jeg kunne bare betale kontant og glemme besparelser. "

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-et-lojalitetskort/ "

相关文章!
 • Hva er Self Assessment for en sosialt arbeid portefølje? Hva er Self Assessment for en sosialt arbeid portefølje?
  - 阅 0

  En sosialt arbeid portefølje er en fundamental prosess med demonstrasjon, evaluering og vurdering. Mange høyskoler og universiteter kaller den endelige porteføljen en "hjørnestein prosjekt." Det er en kvalitativ og kvantitativ verktøy for å demo

 • Hva å gjøre med tvungen vårløker? Hva å gjøre med tvungen vårløker?
  - 阅 1

  Tvinge pærer kan du nyte våren blomstrer når som helst på året. Hva å gjøre med pærer etter tvang er et problem mange gartnere står overfor, skjønt. Det synes unødvendig å forkaste dem, men tvunget pærer er ikke egnet for å tvinge inn igjen. Den tvin

 • Hva er definisjonen på direkte observasjon? Hva er definisjonen på direkte observasjon?
  - 阅 5

  Forskere bruke direkte observasjon for å lære om normal oppførsel av mennesker eller dyr i deres naturlige omgivelser. Mens indirekte observasjon avhenger av rapporter om andre, i direkte observasjon, forsker klokker og poster mens handlingen skjer.