Amopage

Hva er et kick Down Band på en sending?

- Views 0
Advertisement

Arbeide sendinger har mange deler. Alle tannhjul, ventiler, spaker og band er laget for å gjøre en ting bare: overføre dreiemoment fra makten av motoren for å drive hjulene av bilen. Gears er lett å forstå. Mindre tannhjul bevege seg raskere enn store, og gir mer fart. Men det er spakene, ventiler og band som gjør det tunge arbeidet. Den kickdown bandet at du har den kraften du trenger når du trenger det.

plassering

Den nedgiring båndet sammenstillingen er plassert inne i transmisjonshuset, nær fronten. Det er bare bak pumpen inne i sendingen. Kan finne beliggenheten innenfor sende ved å finne justeringsskruen. Det er på utsiden av transmisjonshuset, på venstre side i nærheten av gasspaken aksel. På de fleste sendingene, det er bare bak det store klokkeformede fronten av sendingen.

Økonomi

Rask akselerasjon bruker mye gass, og legger til slitasje hvis du er i tredje gir. Trygt synker ned til det andre utstyr for å gi løft til akselerasjonen reduseres begge faktorer. Det er mer energi blir overført i et lavere gir i full fart så er det i et høyere gir ved lave hastigheter. Den kickdown bandet sikrer den beste bruken av disse energiene. Det er en sikkerhetsfunksjon som også sparer drivstoff.

Kickdown Monteringsdeler

Den nedgiring båndet er en del av den nedgiring servoenheten. Den består av et fleksibelt bånd viklet rundt tredje og andre gir. En metall stag og plugg lysbilde på toppen av båndet for å holde den sammen. Den nedgiring armen er festet til den ene ende av staget med en justeringsskrue i den andre enden.

Funksjon

Den nedgiring båndet aktiveres når gasspedalen raskt er trykket helt ned til gulvet, og kjøretøyet er i normal modus landeveiskjøring. Overføringen faller deretter ned et tannhjul inn i det andre til motorens turtall plukker opp til det punkt hvor hastigheten til kjøretøyet er stor nok til å gå tilbake inn i tredje gear. Hvis gasspedalen ikke trykkes helt til gulvet, så overføringen ikke vil sparke ned i andre. Den kickdown Bandet er utformet for å gi rask, hard makt når det trengs.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-et-kick-down-band-pa-en-sending/ "

相关文章!
 • Hva gjør Butt Kick Strekker Stretch? Hva gjør Butt Kick Strekker Stretch?
  - 阅 0

  En del av trener eller deltar i idrett bør alltid inkludere stretching. Stretching forbedrer omfanget av bevegelse, som er avgjørende for hjerte-og styrketrening aktiviteter. Å ha limber musklene under trening også gjør deg mindre utsatt for skader.

 • Hva er hensikten med armen band? Hva er hensikten med armen band?
  - 阅 0

  Klær er vanligvis ganske lett å finne ut. Smykker og tilbehør er ikke veldig komplisert heller, men det er noen motetrender som kan være forvirrende. Det bruk av armbånd er en trend som kanskje ikke gir mening for alle som ser dem. Fra fotballspiller

 • Hva er en konstruksjon Belly Band?
  - 阅 0

  Belly band er en viktig del av moderne boliger. Mens stort sett dekorative, er horisontal kledning (et beskyttende dekke) som vanligvis anvendes, og gjør et attraktivt tillegg til et hus. Det er også referert til som trim, striper eller utvendig kled