Amopage

Hva er en Wi-Fi Media Player?

- Views 1
Advertisement

Hva er en Wi-Fi Media Player?


Teknologientusiaster se filmer eller lytte til musikk på bærbare MP3-enheter ved hjelp av Wi-Fi-tilkobling for å holde sine enheter oppdatert. Wi-Fi-tilkobling gjør det mulig for brukeren å koble enheten til Internett for å laste ned filmer eller musikk uansett hvor internett hotspot er tilgjengelig.

Wi-Fi Media Player

Mediespillere, som MP3-spillere og iPod, har eksistert siden 2000-tallet, men den nyeste bølgen er slik at disse enhetene for å koble til Internett via Wi-Fi. Brukerne kan velge mellom en rekke forskjellige enheter å koble til Wi-Fi uten å bruke kabler eller en eksisterende laptop eller PC.

prisene

Kostnaden for en Wi-Fi-tilgjengelig enhet varierer basert på modell og produsent, men i gjennomsnitt flere hundre dollar. Kostnadene kan stige basert på den type lagring på enheten - mer lagringsplass, jo høyere pris.

utvalg

Flere og flere selskaper tilbyr Wi-Fi-spillere å holde tritt med skiftende teknologi. Apple, Zune og Archos er noen av de selskaper som tilbyr håndholdte enheter som har Wi-Fi-tilkobling. Noen enheter leveres med innebygd musikk og film biblioteker, mens andre tillater brukeren å bygge opp et bibliotek basert på smak.

betraktninger

Hver enhet er utstyrt med ulike sikkerhetsnivåer. De som ser inn i Wi-Fi-tilkobling bør også vurdere hvilken type sikkerhet de vil med sin MP3-enhet, ettersom tilkobling kan skje i offentlige hotspots. Brukere bør også prøvekjøre ulike enheter for å fastslå hva slags operativsystem de liker og å velge riktig skjermstørrelse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-en-wi-fi-media-player/ "

相关文章!
 • Hva er Windows Media Player brukes til?
  - 阅 0

  Windows Media Player følger med Windows-operativsystemet, og er standard mediespiller for mange mennesker. Den nyeste versjonen av Microsoft Media Player er versjon 11 som kan lastes ned fra Microsoft. Windows Media Player brukes vanligvis til å se v

 • Hva er en Viewpoint Media Player?
  - 阅 0

  Den Viewpoint Media Player er en nettleser plug-in som gjør det mulig for datamaskinen å vise 2D- og 3D-modeller, Macromedia Flash animasjoner og videoer. Det er også grafikkmotoren for programmer som AIM og AOL. Pris Den Viewpoint Media Player er gr

 • Hva gjør Rip betyr i Windows Media Player? Hva gjør Rip betyr i Windows Media Player?
  - 阅 0

  Windows Media Player (WMP) lar brukere bla gjennom bilder, organisere media, streame musikk og til og med se filmer. WMP lar også brukere til å kopiere lydfiler fra en CD for å laste opp til Internett, brenne på en tom CD eller overføring til en pers