Amopage

Hva er en Transflash SD-kort?

- Views 1
Advertisement

Hva er en Transflash SD-kort?


Secure kortene er flyttbare lagringsenheter for digitale kameraer, mobiltelefoner og musikkspillere. En Transflash minnekort er også kjent som et microSD-kort. Kortet er tilgjengelig for kjøp på elektronikk / databutikker, kamera / video butikker, detaljhandel superstores og online elektronikk / databutikker. Som med andre SD-kort, kan du bruke en Transflash minnekort i en hvilken som helst enhet som inneholder et SD-minnekort.

Trans SD

Transflash SD-kort ble opprinnelig kalt T-Flash-kort, og er nå kjent som microSD-kort. Den Trans SD-kortet er det minste minnekortet tilgjengelig for enheter som inneholder et minnekortspor. Kortene måler 0,59 inches bred, 0,43 inches høy med en dybde på 0,4 inches. Kortene er ikke kompatible med enheter som støtter Near Field Communication; muligheten til å sende og motta data via trådløse signaler innenfor en avstand på 1,6 inches.

SD-adapter

En Transflash minnekort krever et SD-adapter hvis du ønsker å bruke kortet i en enhet som bruker standard minnekort - 1,24 tommer bred, 0,94 inches høy med en 0,8 i dybden. SD-adaptere er også tilgjengelig på elektronikk / databutikker, kamera / video butikker, detaljhandel superstores og online elektronikk / databutikker. For å bruke adapteren, setter Trans SD-kortet inn i adapteren deretter sette adapteren inn enhetens SD slot.

alternative Names

Minnekort er også kjent som "TF" minnekort. Trans SD, TF, T-Flash, microSD og microSDHC alle lagre data fra en rekke enheter og er tilgjengelige i en rekke størrelser, inkludert megabyte (MB) og gigabyte (GB) størrelser, inkludert 4 MB, 16 MB, 24 GB og 32 GB-kort.

Databruk

Trans SD-kort også arbeide i stasjonære og bærbare datamaskiner inneholder SD minnekort. Ved hjelp av et SD-adapter kan være nødvendig hvis sporet kun godtar standard SD-kort. Når du setter inn Transflash SD, gjenkjenner datamaskinens operativsystem den som en flyttbar harddisk og tildeler den et ikon. Dobbeltklikk på ikonet for å vise minnekortets filer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-en-transflash-sd-kort/ "

相关文章!
 • Hva drakter er for en kort Torso? Hva drakter er for en kort Torso?
  - 阅 0

  Hver mann bør eie en dress som passer ordentlig. Enten formell eller uformell, kan en riktig montering dress øke tilliten, og riktig passform kan forlenge utseendet på en kort torso eller vekst. Sørg for at drakten er riktig størrelse og passer slik

 • Hva er et internt trådløst kort? Hva er et internt trådløst kort?
  - 阅 1

  Når du kjøper en datamaskin, har du mulighet til å kjøpe en stasjonær eller en bærbar datamaskin. Når du tar med deg datamaskinen hjem, kan du enten koble datamaskinen til Internett via en kablet tilkobling eller en trådløs tilkobling. Hvis du velger

 • Hva er en laptop trådløst kort? Hva er en laptop trådløst kort?
  - 阅 0

  En laptop trådløst kort kan du koble til Internett uten kabelforbindelse via et signal overføres via en trådløs ruter eller mobilmaster. Bærbare trådløse kort kan enten være en innebygd komponent eller en ekstern enhet. Hva du trenger for å koble Hvi