Amopage

Hva er en statisk nettside?

- Views 3
Advertisement

En statisk nettside er en internettside som viser samme innhold for alle brukere, i stedet for å gi individualisert innhold som er tilpasset hver enkelt bruker, og som ikke er oppdatert ofte. Statiske websider, som noen ganger kalles flate sider, kontrast med dynamiske websider, som oppdateres ofte og gir informasjon tilpasset den enkelte bruker.

Utvikling

Den første utviklingen av en statisk nettside er en enklere, mindre tidkrevende prosess enn å skape en dynamisk webside fordi det ikke krever avanserte programmeringskunnskaper. Statiske websider bare krever en forståelse av grunnleggende programmeringsspråk, for eksempel HTML, og kan gjøres ved å site designere relativt billig. Dynamiske sider, i motsetning, bruke skriptspråk som PHP og ASP som krever mer erfaring med programmering og kunnskap og mer tid. Den relative enkelhet av utviklingsfasen gjør statiske websider appellerer til brukere som er opptatt av å holde innledende kostnadene nede.

Hensikt

Statiske websider ofte brukes for områder som er rettet mot å gi et stabilt tilbud av informasjon til besøkende - informasjon som ikke er sannsynlig kommer til å trenge å bli oppdatert eller endret for en lengre periode. For eksempel kan nettstedet for en bestemt virksomhet har statiske websider som detalj sine tjenester, selskapets historie og sin utøvende team. Statiske sider er også bra for visning av produkter og tjenester av en bedrift.

interaktivitet

Den statiske websiden har mange ulemper for nettstedet eiere som ønsker å skape en atmosfære eller utseende av interaktivitet med besøkende fordi det finnes ingen alternativer for å skape en interaktiv atmosfære på en statisk side med tilpasset innhold for den enkelte bruker. Statiske websider kan heller ikke tilgang til brukerinformasjon slik at dynamiske websider kan, betyr webområdeeiere miste muligheten til å lære mer om folk som besøker deres nettsted.

oppdatere innhold

Oppdatere en statisk side krever at brukeren å vite det aktuelle programmeringsspråk og å være i stand til å gjøre endringer med den koden som er innebygd i den statiske websiden. Det er en mye mer arbeidskrevende prosess enn å oppdatere en dynamisk side, som, selv om mer komplisert å utforme, er brukervennlig og kan oppdateres rutinemessig av brukere uten erfaring med programmering eller kunnskap. Eieren av en statisk webside trenger å vite programmering av deres side for å oppdatere den eller de måtte betale en designer til å håndtere det.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-en-statisk-nettside/ "

相关文章!
 • Fordelene av statiske nettsider Fordelene av statiske nettsider
  - 阅 0

  En av de tingene en moderne web-designer har å bestemme er hva grunnleggende form for web-side å skape. En webside kan enten være statisk eller dynamisk. En dynamisk nettside inneholder innhold som oppdateres dynamisk. Bilder eller linker kan endres

 • Hvordan lage en statisk nettside Hvordan lage en statisk nettside
  - 阅 0

  Dersom en oppfinnelse har fullstendig forandret verden innen vår levetid, er det Internett. Flere og flere ønsker en tilstedeværelse på nettet utover det som tilbys av sosiale nettverk: de ønsker en web plass til å kalle sitt eget. Store nettsteder b

 • Hva er en statisk IP-adresse?
  - 阅 0

  Hvordan får vi rundt på Internett? Svaret på dette spørsmålet har mye å gjøre med statiske IP-adresser og hvordan de jobber for å hjelpe datamaskiner "finne" hverandre. Statisk vs. Dynamisk Når en datamaskin kobler seg til Internett, er det tild