Amopage

Hva er en SMS-melding?

- Views 1
Advertisement

SMS-meldinger er vanlig for personer som eier og bruker mobiltelefoner. De er så vanlig sted du sannsynligvis har gjort og mottatt dusinvis, om ikke hundrevis av SMS-meldinger i løpet av de siste månedene. Selvfølgelig, de fleste av bruk kjent og henviser til SMS-meldinger ved et annet navn: tekstmeldinger.

Hva er SMS-meldinger?

SMS står for "Short Message Service." Disse meldingene er små tekstmeldinger som kan sendes fram og tilbake mellom mobile enheter. Disse meldingene er sendt på en lignende måte som telefonsamtaler, hvor du velger brukeren, men i stedet for å ringe til personen, skriver du meldingen ut med telefonens tastatur og sende det når du er ferdig. Tradisjonelt er denne funksjonen kun brukes av mobilbrukere. Det er imidlertid mulig å sende og motta en SMS-melding fra en datamaskin koblet til Internett, så vel.

Send SMS melding på mobiltelefon

Selv om dette kan endre seg noe mellom merke og modell av bestemte mobiltelefoner, de fleste trinnene for å sende en SMS-melding er like. Naviger til kontakter eller adresseboken på mobiltelefonen. Velg den personen du ønsker å sende meldingen til i listen over kontakter. Skriv ut meldingen med tastaturet og trykke på "Send" når meldingen er fullført.

Send SMS melding på pc

Mange direktemeldingsprogrammer har en funksjon som gjør at du kan sende en SMS-melding til en persons mobiltelefon. Åpne din instant messenger og logge inn på din konto. Når "Buddy List" laster, vil du finne et bilde av en mobiltelefon eller annet sted på vinduet. Klikk på denne. Et nytt vindu vil vises. Skriv inn nummeret på kontakten, deretter inn i meldingen. Klikk "Send", og meldingen vil bli sendt til personens telefon.

Størrelse på en SMS-melding

Fordi SMS-meldinger er designet for å være enkle korte tekstmeldinger, det er faktisk et tegn per hver melding som sendes. Grensen er opp til 160 tegn. Dette er grunnen til at noen ganger vil du motta en dobbel tekstmelding fra en kontakt som ser ut til å bli delt opp i en merkelig måte. Når tekstmeldingen overskrider den angitte lengden på 160 tegn, vil meldingen bli kuttet i to seksjoner og sendt i rekkefølge. Du kan også finne at den andre halvparten av meldingen sendes ut først.

Populariteten av SMS-meldinger

Tekstmeldinger har blitt en utrolig populær form for kommunikasjon, siden det er i utgangspunktet å sende en umiddelbar e-post over telefonen. I 2004 ble anslagsvis 500 milliarder tekstmeldinger sendt, og med tekstmeldinger stadig utvikling og blir lettere på en daglig basis, vil dette tallet bare gå opp. På Filippinene alene, gjennomsnittlig texter sendt ut mer enn 2300 meldinger i 2003.

Først SMS Message

Selv om dette faktum er omstridt, og det måtte bestemme hvem som akkurat sendte den første SMS-melding, er det en utbredt tro den første meldingen ble sendt i desember 1992 fra en personlig datamaskin til en mobiltelefon i Storbritannia.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-en-sms-melding/ "

相关文章!
 • Hvordan Gjenta et Melding om en SMS-melding Hvordan Gjenta et Melding om en SMS-melding
  - 阅 0

  Når du mottar en SMS-melding, ofte referert til som "tekstmelding", kan du ikke har innsett du har mottatt meldingen. Din mobiltelefon vil varsle deg når du mottar en SMS av en lyd eller vibrasjon, avhengig av hvordan du har satt din mobiltelefo

 • Hvordan sende en SMS-melding Hvordan sende en SMS-melding
  - 阅 0

  SMS eller Short Messaging Service, meldinger ofte referert til som tekstmeldinger. Det å sende en SMS kalles "tekstil". For å sende en tekstmelding eller SMS fra en mobiltelefon kan være grei eller kan være litt komplisert, avhengig av mobiltele

 • Hvordan sende en SMS melding til Tapte anrop Hvordan sende en SMS melding til Tapte anrop
  - 阅 0

  Når telefonen ringer, noen ganger er du ikke i stand til å høre det fordi du kan være i et støyende område eller mobiltelefonen er på lydløs eller vibrere. Kanskje du rett og slett ikke eller kunne ikke svare på telefonen i det øyeblikket. Ubesvarte