Amopage

Hva er en proxy-server Port?

- Views 0
Advertisement

Hva er en proxy-server Port?


Proxy-serveren fungerer som en gå mellom for nettsteder og nettlesere. Det fungerer ved å lytte på en bestemt port nummer på proxy-serveren. Nettlesere må vite hvilken port det er, eller vil de ikke vet hvordan du skal koble til proxy-serveren.

Funksjon

En proxy-server lytter til en forespørsel fra nettleseren på sin portnummer og sender den videre til nettstedet. Nettstedet svar er mottatt av proxy-serveren, deretter videresendt til nettleseren.

Identifikasjon

Noen portnumre er populære. Port 3128 er standardporten for Squid proxy-server. Port 8080 er standardporten for Microsoft ISA proxy-serveren.

bruk

Når proxy server administrator konfigurerer et portnummer for proxy-serveren, er nettleseren er konfigurert til å bruke proxy-serverens portnummer og vertsnavn å surfe på nettet.

betraktninger

Proxy-server administratorer ikke bruker standardportene, fordi hackere kjenner og angripe dem.

Alternativ

En PAC-fil (Proxy Auto Configuration) er ofte brukt av nettlesere for å automatisere konfigurasjonen. En nettleser henter PAC-fil for å fastslå proxy-serverens portnummer og annen konfigurasjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-en-proxy-server-port/ "

相关文章!
 • Hva vil en proxy-server gjøre for å beskytte meg? Hva vil en proxy-server gjøre for å beskytte meg?
  - 阅 1

  En proxy-server er en datamaskin som erstatter for en annen. Proxys har mange bruksområder. Disse inkluderer lastbalansering, e-post videresending, tilgang overvåking, brannmurfunksjoner og identitetsbeskyttelse. Selskaper bruker fullmakter for å hin

 • Hva er en proxy-server?
  - 阅 1

  Store nettsider og web-baserte spill må ha et sted å lagre informasjonen (kjent som en server), slik at folk kan kontinuerlig tilgang til dem. Nettsteder som Ebay avhengig av disse serverne for å spore og behandle salget som går videre gjennom sitt n

 • Hva er en proxy-server innstilling? Hva er en proxy-server innstilling?
  - 阅 1

  I mange datamiljøer, er en proxy-server for å surfe på Internett. For å bruke proxy-serveren, må innstillingene konfigureres i nettleseren. Identifikasjon En proxy-server fungerer som et mellomledd mellom nettlesere og Internett. Funksjon En nettlese