Amopage

Hva er en produktdefinisjon i en markedsføringsplan?

- Views 0
Advertisement

Nesten alle nye produkter og tjenester i dag er grundig undersøkt før de blir brakt til markedet. De fleste produktene har en markedsføringsplan som ble formulert tilbake i de tidlige stadiene av produktutviklingen, en plan som er raffinert (ofte sammen med selve produktet) som markedet utvikler seg eller blir bedre forstått. Produktet definisjon, ofte kalt produktbeskrivelsen, er nøkkelen utgangspunktet for en markedsføringsplan.

Typiske deler av en markedsføringsplan

En markedsføringsplan inneholder vanligvis en oversikt over de selskap (og kunde) mål, et produkt beskrivelse / definisjon detaljering hvordan et produkt oppfyller eller fremmer disse målene, og strategier for å bli ansatt i å bringe produktet til markedet i den mest fordelaktige måte.

Product Definition

En effektiv markedsføringsplan begynner med en omfattende definisjon av produktet, ikke bare hva det er, men hva den gjør, hvordan den gjør det, og som sannsynligvis vil være interessert i å kjøpe det (og hvorfor). Dette produktet definisjonen bør være dynamisk og gjenspeiler behovene til selskapet og kunden. Et produkt definisjon i det minste inneholder elementer av produkt posisjonering, produktdifferensiering og produktets levetid.

Mål av markedsføringsplan

En markedsføringsplan vil også skissere mål, oftest på flere nivåer, fra roll-out datoer foreløpige salgsmål, og vil vanligvis gi noen milepæler for å måle suksess.

Strategi for å oppnå mål

Strategiene underliggende utviklingen av produktet og hvordan implementere disse strategiene vil føre til optimal markedsaksept av det nye produktet er selvsagt nøkkelen til suksess for markedsføring. Markedsføring historie har mange eksempler på nyttige produkter med stort potensial som aldri oppnådd den suksessen de kunne ha på grunn av markedsføring strategier som fokuserer på feil demografiske eller slo tilbake på grunn av timingen eller annen uforutsett grunn.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-en-produktdefinisjon-i-en-markedsforingsplan/ "

相关文章!
 • Hva er en kortvarig markedsføringsplan?
  - 阅 0

  De fleste bedrifter og andre organisasjoner krever noen form for markedsføring for å gjøre seg kjent for potensielle kunder. Å implementere markedsføring effektivt, de fleste bedrifter velger å utvikle en markedsføringsplan. Denne planen er en skrift

 • Hvordan skrive et sammendrag av en markedsføringsplan Hvordan skrive et sammendrag av en markedsføringsplan
  - 阅 0

  Den markedsføringsplan er en lang dokument som identifiserer målgruppe, gir situasjonsanalyse, produktet analyse, markedsføring mål og strategier og målemetoder for effektivitet. Sammendraget av markedsføringen plan vises i begynnelsen av dokumentet,

 • Tre faser av et strategisk markedsføringsplan Tre faser av et strategisk markedsføringsplan
  - 阅 0

  En strategisk markedsføring plan er et viktig verktøy for enhver organisasjon, enten det er å gi et produkt eller en tjeneste. Uten en markedsføringsplan, selskaper har en tendens til å være reaktiv, rett og slett forsøker å tilpasse sine markedsføri