Amopage

Hva er en muskel Pull?

- Views 0
Advertisement

En muskel pull er når en sene og de omkringliggende musklene er anstrengt. En stamme oppstår når muskelen og sene er trukket utenfor rekkevidden av deres normale fleksibilitet, forårsaker små, eller eventuelt større, tårer i muskelen. Trakk muskler kan være smertefullt og fysisk ødeleggende, fordi musklene vil oppleve redusert styrke og smerte som tårene helbrede.

Trening

En av de mest vanlige årsakene til trakk muskler er eksplosiv øvelse, i hvilken en muskel blir tvunget til å trekke seg kraftig og raskt. Rask akselerasjon, slik som i sprint, er en vanlig årsak til trakk muskler i hamstrings (baksiden av bena) eller leggen. Løfte store mengder vekt, spesielt med feilaktig form, for eksempel ved bøying i midjen, ofte fører til muskel trekker i ryggen.

andre årsaker

Muskel trekker kan også være forårsaket av plutselige traumatiske hendelser eller gjentatt bruk av en muskel. Sklir og faller på is eller blir slått med en gjenstand kan resultere i en trakk muskel. Utføre en repeterende oppgave som ikke er ergonomisk riktig er sannsynlig å stramme muskler og sener over tid, og opphopning av stress kan føre til muskel rive. All aktivitet som førte til en muskel pull bør stoppes for å fremme helbredelse; alvorlig trekker eller trekker forårsaket av repetitive stress kan føre til kroniske smerter.

Behandling

Behandling av en muskel pull er lik behandling av en felles forstuing. Muskelen skal hvile for å forhindre ytterligere skade blir gjort, og is, kompresjon og høyde bør brukes til å begrense hevelse og inflammasjon. Smertestillende kan også brukes til å hjelpe kontroll hevelse. Gjenvinningstiden for en trakk muskel varierer betydelig, avhengig av alvorlighetsgraden av belastningen. En mindre belastning kan være fullt helbredet i en uke eller mindre, mens en stor belastning kan ta måneder å fullt ut gro. Mild eller moderat aktivitet kan ofte være trygt opptas før en belastning er 100 prosent leget.

Forebygging

Forebygging av muskel stammer er viktig for idrettsutøvere å holde seg frisk og prestere på et høyt nivå. Varmer opp og gjør mild stretching før trening kan bidra til å forhindre trekker, men den beste tiden å strekke og øke fleksibiliteten er etter en treningsøkt. Deep stretching, som fremmer større fleksibilitet, vil bidra til å forhindre muskel stammer. Aktiviteter som yoga er en god måte å bygge fleksibilitet mens du får en trening for hele kroppen.

Styrke og Fitness

En annen viktig faktor som påvirker muskel stammer er ens generelle nivået av styrke og kondisjon. Generelt, jo mer form og sterk en person er, jo mindre sannsynlig at han er å stamme en muskel. For eksempel vil en sterk person være i stand til å flytte en TV med letthet, uten mye frykt for belastning, mens en svakere person kan anstrenge seg selv om han prøvde å flytte den samme TV. Grunnen sterke utøvere trekke musklene mer enn stillesittende mennesker er fordi de utsette seg for høye nivåer av fysisk stress på en daglig basis. Det er viktig at utøverne bygge opp til nye nivåer av styrke og kondisjon sakte, heller enn å forsøke noe for vanskelig for tidlig. (Slik som forsøker å løfte en stor mengde vekt, uten å jobbe opp til det.)

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-en-muskel-pull/ "

相关文章!
 • Hvordan å behandle en muskel Pull Hvordan å behandle en muskel Pull
  - 阅 0

  En muskel pull oppstår når en muskel er strukket utover sin evne og noen muskelfibre tåre. Muskel trekker variere fra mild til alvorlig, avhengig av mengden av muskel revet. Riktig behandling av en muskel pull vil ikke bare hjelpe deg å helbrede, men

 • Hva er forskjellen mellom en Kalv muskel Pull & akillessene Tear?
  - 阅 0

  En kalv pull er en skade der en eller flere muskler i leggen er anstrengt, noe som kan rive muskelvev. En Achilles tåre oppstår når akillessene selv er skadet; noen kan bruke begrepene om hverandre. Funksjon Den akillessene er en tøff gjeng vevet som

 • Hva er en muskel rive? Hva er en muskel rive?
  - 阅 0

  Hvis du noen gang har vært involvert i en sport, har du mest sannsynlig hørt treneren din fortelle deg om ikke å trekke en muskel. Dette er faktisk gode råd for alle, selv når du ikke er veldig fysisk aktiv. Identifikasjon En muskel rift er mer korre