Amopage

Hva er en Induksjon Range?

- Views 1
Advertisement

En induksjons serien er en ovn / komfyr som bruker induksjon til å lage mat. Induksjon bruker elektromagnetisk energi for å oppvarme beholderne holder mat. Cooking utstyr ved hjelp av induksjon har avansert betydelig og har mange fordeler, blant annet økt sikkerhet, instant temperaturjustering og ingen varme.

Hvordan det fungerer

En induksjonsområde har en meget høy frekvens elektromagnet inne i enheten som skaper elektromagnetisk energi. En beholder fremstilt av magnetisk materiale som en jern potten plasseres i eller på enheten beholderen blir varm tilberede mat.

Sikkerhets Advantage

Induksjon områder bruker energi til å varme beholderne som holder mat i stedet for plass under eller rundt beholderen. Dette betyr at brenneren eller ovnen i seg selv er fortsatt kjølig, eliminerer muligheten for brannskader.

Ingen bortkastet varme

Konvensjonelle områder krever at energien omgjøres til varme og at varmen blir overført til beholderen. Induksjons metoden bruker magnet energi for å varme opp bare i beholderen, noe som sparer energi og unngå oppvarming av kjøkken i stedet for maten.

Instant Temperaturjustering

Ved å justere mengden av varme i et konvensjonelt område, er det en tidsforsinkelse mens de venter på at temperaturen til å stige; Men induksjon er som å bruke gass i at varmen blir justert umiddelbart.

ulemper

Koke beholdere som brukes med en induksjons-området må være laget av magnetisk materiale så som støpejern eller rustfritt stål. Glass eller Pyrex vil ikke fungere. I tillegg, elektronikk forbundet med denne metoden krever bruk av en vifte som produserer noe støy. Induksjon områder kan også bli dyrt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-en-induksjon-range/ "

相关文章!
 • Hva gjør Ønsket Pay Range Mean?
  - 阅 0

  I ordene til Washington Post, "Pay område refererer til lønnen du ønsker fra en arbeidsgiver." Ønsket lønnsspenn er akkurat hva det høres ut som: laveste og høyeste ønsket betalingssatsen for den aktuelle jobben. Imidlertid kan dette området av

 • Hva gjør en Full-Range Speaker mener? Hva gjør en Full-Range Speaker mener?
  - 阅 0

  Når du shopper for høyttalere, en term du vil møte ofte er full-range. Dette begrepet er ment å la kjøperen vet høyttaleren kan gjengi alle - eller de fleste - av lydfrekvenser mennesker er i stand til å høre, uten behov for ekstra utstyr. Til sammen

 • Hva kan du suge Range kaminer i å avfette dem? Hva kan du suge Range kaminer i å avfette dem?
  - 阅 1

  Brennere på komfyr er underlagt fett søl som bygger seg opp over tid. Når du bruker komfyren toppsjiktet, fører varmen fett å bake på ristene. Greasy range ristene ser ubehagelig og kan misfarge din kokekar. Rengjøring søl etter hvert måltid og tørke