Amopage

Hva er en Induksjon kokeplate?

- Views 3
Advertisement

Induksjon kokeplater tillate deg å utvide din matlaging overflaten ved hjelp av bærbare brennere. Disse brennerne forblir kjølig å ta på, noe som gjør dem ideelle for boliger med små barn.

Størrelse

Induksjon varme platene er stort nok for en gryte (stor eller liten). Hvis du ønsker en større induksjon enhet, kjøpe en induksjon platetopp for ovnen.

Funksjon

Induksjon kokeplater bruke en elektromagnetisk strøm for å produsere varme. Denne strøm varmer opp potten og kokker mat, men ikke varme opp overflaten av brenneren.

Advarsel

Disse enhetene fungerer bare når du har en jern pott på kokeplate. Når du tar potten av kokeplate, du bryter den elektromagnetiske strøm og kokeplate slås av.

betraktninger

Du kan bare bruke rustfritt stål, støpejern eller emalje kokekar som har en flat bunn med induksjon kokeplate. Aluminium kokekar vil ikke fungere med den magnetiske strømmen, og buet bunn kokekar vil heller ikke fungere.

Egenskaper

Noen induksjonsvarmeplater har en timer, automatisk avstengning eller overoppheting av funksjoner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-en-induksjon-kokeplate/ "

相关文章!
 • Hva er en Induksjon Range?
  - 阅 1

  En induksjons serien er en ovn / komfyr som bruker induksjon til å lage mat. Induksjon bruker elektromagnetisk energi for å oppvarme beholderne holder mat. Cooking utstyr ved hjelp av induksjon har avansert betydelig og har mange fordeler, blant anne

 • Hvordan virker en Induksjon Stove arbeid? Hvordan virker en Induksjon Stove arbeid?
  - 阅 2

  Hvis redusere energiforbruket i hjemmet er en prioritet, vil du kanskje bytte til en induksjonskomfyr. Den tradisjonelle elektrisk eller gasskomfyr er ikke lenger det eneste valget. En induksjon komfyr gir deg en miljøvennlig måte å tilberede måltide

 • Hvordan lage biff på en kokeplate Hvordan lage biff på en kokeplate
  - 阅 0

  Du trenger ikke en grill å koke opp en kvalitet biff - faktisk, trenger du ikke engang trenger en ovn. Selv om bare matlaging apparatet på kjøkkenet er en kokeplate, kan du svi og tjene en steakhouse-kvalitet kutt av kjøtt. Enten du bruker en tradisj