Amopage

Hva er en Hydronic Blanding Valve?

- Views 0
Advertisement

Hva er en Hydronic Blanding Valve?


Oppvarming et hjem kan presentere mange muligheter til forbruker. Ved hjelp av en hydronisk varmesystem er et valg som anvender varmtvannsfordelings for overføring av varme til en bygning, inkludert bruk av en hydronisk blandeventil.

Funksjon

En vannbåren varme-systemet er en serie av strategisk plasserte rør eller andre varmeoverføringsmedier som er lagt gjennom et hjem, typisk i gulv eller vegger, og drevet av en kjele. Varmen stråler gjennom et hjem som varmt vann eller damp sirkuleres i systemet.

Identifikasjon

Spesielt virker en hydronisk blandeventil som en regulator med partier av det varmesystem som har behov for kaldere vann enn det som kjelen er å tilveiebringe. Blandeventilen gjør det mulig for kaldt vann for å kombinere med varmt vann før det når et område, så som et gulv, for å skape den nødvendige temperatur.

Betydning

Denne blandeventil gir forsikring om at den strålevarme som strømmer under gulvet er innenfor spesifikasjonene. Dette resulterer i en behagelig temperatur på gulvet og gir sikker vandre langs dens lengde og bevare integriteten av gulvmaterialet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-en-hydronic-blanding-valve/ "

相关文章!
 • Hva skjer når du blander Clorox & Ammoniakk? Hva skjer når du blander Clorox & Ammoniakk?
  - 阅 1

  Du kan ikke innse farene som lurer i skapet med rengjøring forsyninger; noen kjemikalier er svært giftige når de blandes. Bleach som Clorox og ammoniakk er to vanlige rengjøringsprodukter som aldri bør kombineres. Røyk fra denne blandingen kan forårs

 • Hva skjer når du blander natron med eddik å blåse en ballong? Hva skjer når du blander natron med eddik å blåse en ballong?
  - 阅 1

  Ballonger, natron og eddik føre til morsomme, science-relaterte eksperimenter for alle aldre. Disse materialene er vanlig i science klasser fra elementære til college. Den kjemiske reaksjon forårsaket ved å blande natron og eddik kan forårsake bobler

 • Hva kan skje hvis PCV Valve blir tett på en Toyota Avalon?
  - 阅 0

  Den positive veivhus ventilasjonsventil av en Toyota Avalon er en del av dens utslipp kontrollsystem. Den PCV-ventil --- som det ofte kalles --- er festet i en gummimaljen og montert på motorens ventildekselet. Funksjon PCV ventilens hensikt er å red