Amopage

Hva er en høy-spenningsindikator?

- Views 0
Advertisement

Hva er en høy-spenningsindikator?


Den beste advarsel for en elektriker av en varm kraftlinje er en høy spenning indikator. Andre enheter stole på sekundær strømkilder eller underlagt vernetiltak som sikringer kan gi falske positive resultater fordi de ikke fungerer som en direkte følge av elektrisitet i linjene. En høy spenningsindikator er meget enkel og meget effektiv.

Design

De fleste høyspent indikatorer er enkle kretser. De består av et koplingsstykke festet til en samleskinne i forsyningsskap, og en lysemitterende diode inne i et lite hus med et vindu for å kunne se lyset. Lampen kan eller ikke flash, men dens belysning lar en elektriker vet linjen er drevet og må stenges før arbeidet.

Pålitelighet

Varsellampen er svært pålitelig fordi den får strøm direkte fra linjen, og er ikke gjenstand for ekstern eller sekundær jording. Andre enheter kan være gjenstand for brukerfeil eller feil på utstyret. Volt krever at brukeren å plassere metall pekere eller kontakter direkte på ledninger; en falsk lesing kan oppstå hvis kontaktene ikke gjør full kontakt. Noen batteridrevne indikatorer ikke får strøm direkte fra linjen og kan ikke fungere skikkelig hvis batteriet er gammel eller ødelagt. Andre enheter har sikringer for å regulere strøm, men kan gi falske negative hvis en tidligere bølge skadet beskytteren. Spenning indikatorer har en levetid på ca syv år, og da er nødvendig å bytte.

plassering

Med en høy spenning indikator monteres direkte på kilden til forsyning, en elektriker kan raskt vurdere hva som må gjøres før arbeidet starter. Ingen ekstra verktøy for å sjekke spenningen er nødvendig. Noen vanlige bruksområder for slike indikatorer er i transformatorstasjonen og overføre brytere, høy motstand bakken brytere og elektriske motorer for kjøretøy og utstyr, i henhold til Rockwell Automation, morselskapet av elektrisk utstyr produsent Allen-Bradley.

Tilgjengelighet

Forbrukere og elektrikere kan kjøpe høy spenning indikatorer fra hjemme-forbedring varehus og elektriske leverandører. Prisene varierer opp til $ 250 for et kabinett-klar enhet. Som elektrisitet kan være dødelig hvis håndtert feil, må all strøm slås av ved hovedbryteren eller frakoblet helt før installasjon av en varsler.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-en-hoy-spenningsindikator/ "

相关文章!
 • Hva er en høy hjertefrekvens?
  - 阅 0

  Hvis du har en høy puls, betyr det at hjertet slår eller trekker flere ganger per minutt enn den gjennomsnittlige personen din alder. For de fleste voksne er en hvilepuls på 60 til 80 slag i minuttet regnes gjennomsnittet. En høy hvilepuls ville bli

 • Hva gjør en høy HDL nivå mener?
  - 阅 4

  HDL, eller high-density lipoprotein, er forbundet med nivåer av kolesterol i kroppen. Ifølge American Heart Association, en HDL nivå mellom 40 og 50 milligram per desiliter, eller mg / dl, på en blodprøve som er normalt. Nivåer over 60 mg / dl anses

 • Hva Grønnsaker er høy i jern? Hva Grønnsaker er høy i jern?
  - 阅 0

  Uten nok kosttilskudd jern, kan du oppleve en rask puls eller føle deg trøtt, svak, kortpustet og svimmel. Iron bygger røde blodceller, som er nødvendige i å transportere oksygen til hver eneste bit av kroppen din. Begrenset oksygentilførselen bety a