Amopage

Hva er en god substitue for tysk sjokolade

- Views 2
Advertisement

Hva er en god substitue for tysk sjokolade


Tysk sjokolade er mest kjent som en ingrediens i tysk sjokoladekake, en søt lagdelt kake fylt og toppet med en rik blanding av kokos, pekannøtter og søtstoffer kombinert og tilberedt med eggeplommer og melk. Hvis du ikke finner tysk sjokolade på din dagligvarebutikk, er det flere akseptable substitutter.

sjokolade Innbyttere

Tysk sjokolade er også kjent som søt sjokolade baking, søt mørk sjokolade eller søt sjokolade. Den skiller seg fra andre bakervarer og kokesjokolade ved at det har mer sukker i den og har følgelig en søtere smak. Den kan være substituert med like mengder av semi-søt sjokolade, men vil være litt mindre søt. En bedre sjokolade erstatning er å erstatte hver unse av tysk sjokolade med en unse av unsweetened bakervarer sjokolade pluss 4 ts. sukker.

Cocoa Alternatives

En annen tysk sjokolade alternativ er laget ved hjelp av 1 oz. usøtet kakaopulver sammen med 4 ts. sukker og 2 ts. usaltet eller søtt smør eller 2 1/4 ts. vegetabilsk fett. Denne erstatningen tilfører fuktighet og smak til de ferdige bakevarer.

Tyske Sjokolade Tips og hint

For best resultat, bør du oppbevare tysk sjokolade i et tørt og kjølig sted under 75 grader Fahrenheit, men ikke i kjøleskap som kulde kan kompromittere sin tekstur. Å smelte tysk sjokolade i mikrobølgeovn, dele det opp i stykker og mikrobølgeovn på høy i 30 til 90 sekunder, stirring hvert 30. sekund. Du kan også smelte bitene over svært svak varme på en komfyr i en liten kjele under omrøring. Bryt opp sjokoladen med taggete kniv som varmen av en food prosessor vil gjøre det til en rotete glob som holder seg til prosessoren bladet.

Tysk sjokolade historie

Til tross for navnet, har tysk sjokolade ingenting å gjøre med landet Tyskland. Samuel tysk, som jobbet for Walter Baker and Company, oppfant den søte sjokoladen i 1852 for å gjøre det enklere for bakere til å lage sjokoladeprodukter ved å eliminere behovet for tilsatt sukker i oppskrifter. Hans oppskrift inkludert sjokolade sprit, kakaosmør, smakstilsetninger og ekstrakter, sukker og lecithin. The Baker Selskapet likte hans idé og fortsatt selger sjokolade under navnet Baker tyske Sweet Chocolate.

Tysk sjokoladekake Bakgrunn

Mens den nøyaktige datoen for når den første tyske sjokoladekake ble gjort er disig, Richard Sax hevder i sin bok "Classic Home Desserter" at kaken begynte å bli laget i Amerika en gang på 1920-tallet. Det var ikke populært før 1957 da oppskriften ble publisert i en Dallas avis mat kolonne.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-en-god-substitue-for-tysk-sjokolade/ "

相关文章!
 • Hva er tysk sjokolade?
  - 阅 6

  Tysk sjokolade kan referere til en form for baking sjokolade, til en slags kake eller til der sjokolade ble fremstilt. Det er et fellestrekk mellom de tre, som de er vanligvis alle en mild og ganske søt sjokolade. Lære mer om sjokolade av alle typer

 • Hvordan lage tysk sjokolade frosting Hvordan lage tysk sjokolade frosting
  - 阅 3

  Luscious kokos pecan frosting gir en ideell motvekt til tysk sjokoladekake, bare et snev tørrere og ikke så søt som vanlig sjokoladekake. Dette gooey brun frosting legger også tekstur og crunch, med sin smak og rikdom lik søt pecan pie fylling avlede

 • Hva slags frukt kan du dekke med sjokolade? Hva slags frukt kan du dekke med sjokolade?
  - 阅 0

  Frukt og sjokolade kan være en velsmakende sammenkobling. Visse frukter holde opp til varmen av smeltet sjokolade og fremdeles beholde sin søthet, om de er brukt i sukkertøy eller en sjokolade fontene. Før du bestiller din neste sjokolade fontene ell