Amopage

Hva er en Dødvekt Survey?

- Views 2
Advertisement

Hva er en Dødvekt Survey?


Alle skipene har en begrenset kapasitet til å bære last, drivstoff, mannskap, forsyninger og andre elementer. Spesielt i lasteskip, eiere og operatører forsøke å bære den maksimale belastningen mulig uten fare for mannskap eller fartøy. En dødvekt undersøkelse bidrar til å finne ut hvor mye et skip kan bære.

Viktigheten av å vite Kapasitet

En flytende objekt vil synke ved overbelastning. Jo mer masse ombord på et skip, den nedre hviler det i vannet. Generelt er den nedre et skip ligger i vannet, desto mindre i stand til det, er å navigere og overleve sterk vær. Dag, er behovet for å balansere lasten ombord med selve bæreevnen av fartøyet reflektert i Plimsoll linje. Etablert i 1875, er denne linjen sett på sidene av lasteskip og har en rekke luker, som viser den maksimale dybden som at skipet kan trygt lastes.

Hva er en Dødvekt Survey?


Displacement og Dødvekt

Vekten av et skip blir ofte beskrevet ved hjelp av forskyvning, til den mengde vann som må forskyves holde skipet flytende. En skipets deplasement lys er vekten av skipet i det vesentlige tom. Skipets deplasement lastet er dens vekt mens lastet med alt som trengs for en reise. Som inkluderer last, skipets drivstoff og ballast, mannskapet og passasjerene og deres liv støtte - mat, vann og forsyninger. Forskjellen mellom skipets deplasement lys og forskyvning som er lagt i sin dødvekt. Denne vekten er uttrykt i 2240-pund tonn.

dødvekt Undersøkelser

En dødvekt undersøkelsen er en studie av et skip for å bestemme den totale mengden av last og forsyninger som skipet kan bære. Det kan inneholde informasjon fra skipets konstruksjon og opprinnelige spesifikasjonene, samt direkte inspeksjoner av sine utkast linjer og andre tekniske trinn. Viktig å bestemme skipets dødvekt eller last bæreevne er den fysiske plassen inne i skipet. Jo mer effektivt et skip er lastet - forutsatt at det er innenfor sikkerhetsmarginer - jo mer av den totale bære plassen er tatt opp, og øker sin dødvekt. Dødvekt undersøkelser er viktige for rederier og operatører, som de bestemme hvor mye verdifull last kan flyttes med hver reise.

andre tiltak

Det finnes flere andre tiltak for å beskrive størrelsen og kapasiteten av skip. Cargo dødvekt er dødvekts av skipet minus vekten av mannskapet, sine butikker, drivstoff og andre elementer som ikke anses som cargo, men nødvendig for reisen. Brutto tonnasje er en funksjon av den plass inne i et skip. For hver 100 kubikkfot, er 1 tonn lagt til tonnasje. Netto tonnasje regnskapet for tap av last-bære plass til skipets motorer, under dekk mannskapslugarer, navigasjonsfunksjoner og lignende.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-en-dodvekt-survey/ "

相关文章!
 • Hva er ansatt Attitude Survey? Hva er ansatt Attitude Survey?
  - 阅 0

  Enten et spesielt prosjekt eller vanlig selskap praksis kan måle ansattes holdninger om selskapet saker. Undersøkelsen kan skrives som en elektronisk eller papir spørreskjema, eller den kan utføres i et intervju format. Undersøkelsen er ofte utviklet

 • Hva er en kompensasjon Survey? Hva er en kompensasjon Survey?
  - 阅 0

  En kompensasjon undersøkelsen er en generell oversikt over kompensasjon og trender. The National Compensation Survey (NCS), utgitt årlig av Bureau of Labor Statistics (BLS), er en mye brukt ressurs som måler jobb lønn, kompensasjon trender og gir for

 • Hva er et boliglån Survey? Hva er et boliglån Survey?
  - 阅 0

  Fordi de fleste boligkjøp krever at du sikre finansiering for en vesentlig del av prisen, boliglån långivere ønsker å begrense sin risiko. Deres risikostyring overgår kreditt og til eiendommen selv. Et boliglån undersøkelse konstaterer funksjoner av