Amopage

Hva er en California State Senator arbeidsoppgaver?

- Views 523
Advertisement

Hva er en California State Senator arbeidsoppgaver?


I California, den lovgivende grenen av regjeringen er ansvarlig for å lage lover som styrer staten og beskytte sikkerhet, helse og velferd for sine folk og miljø. California lovgivende forsamling består av Senatet, over lovgivende huset, og forsamlingen, underhuset. Begge kamre møtes i Sacramento, delstatshovedstaden.

California State Senate

California State Senate har 40 senatorer, som er valgt av velgerne i sine distrikter. Statlige senatorer tjene fire år av gangen. Per juli 2010, kan de bare tjene to perioder. Annethvert år, 20 av setene er på valg. Senator stillingene er partiske kontorer.

lawmaking

Den primære oppgave for en California State senator er å lage lover som tar opp spørsmål i utdanning, helsetjenester, bolig, sosiale tjenester, arbeidskraft og industrielle relasjoner, skatter, business, transport, landbruk, miljø og andre områder. Som representant for hennes distrikt, skaper en senator lover som tjener interessene til alle sine bestanddeler, uavhengig av hennes bestanddeler politiske partiet overbevisninger.

Hvis du vil lage lover, utfører en senator ulike oppgaver. Hun forsker på problemstillinger, som innebærer møte med bestanddeler og fageksperter. Hun foreslår regninger, anmeldelser utarbeidet regninger og introduserer regninger til Senatet kroppen. Hun arbeider med kolleger i Senatet, samt i forsamlingen, å passere eller nederlag lovgivning.

Andre Lovgivende Plikter

I tillegg til å lage lover, passerer en California state senator vedtak om føderal eller interne juridiske saker. Han deltar også i planlegging og godkjenning av årlige statsbudsjettene, prøver riksrett tilfeller og godkjenne dommer og andre offisielle avtaler gjort av guvernøren. En senator er nødvendig for å delta på lovgivende møter og tjene på faste komiteer, slik som etikk eller veteraner Affairs Committee. En senator syssels og fører tilsyn med en stab på lovgivende hjelpere, kontorpersonell og andre til å hjelpe ham med ulike oppgaver.

Tjenester til Bestanddeler

En stat senator har kontorer i Sacramento og i hennes distrikt, hvor bestanddeler kan kontakte henne personlig, via telefon, via brev, e-post eller via nettsiden hennes. En senator tilbyr ulike tjenester til sine bestanddeler. For eksempel sender hun bestanddeler informasjon om foreslått eller gjeldende statlige lover og gir detaljer om ulike offentlige programmer og tjenester. En senator hjelper også personer med problemer som de kan ha med offentlige tjenester, samt hjelpe lokalsamfunn med å skaffe midler til lokale prosjekter.

kvalifikasjoner

En kandidat for statlig senator må være en amerikansk statsborger. Han må være registrert og kvalifisert til å stemme i det fylket hvor han bor når han gjelder for valg dokumenter. Han må være en registrert velgere i minst tre måneder i det politiske partiet som han søker nominasjon. Å kjøre i det partiet, må han ikke ha vært registrert velgere med en annen part i løpet av de siste 12 månedene. Videre må han betale innlevering avgifter og sende nominasjons papirer som inneholder riktig antall underskrifter fra registrerte velgere som støtter hans kandidatur.

lønn

The California Citizens Compensation Commission etablerer lønn for statlige senatorer og andre statlige folkevalgte. I 2010 statlige senatorer tjent $ 116 208 per år.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-en-california-state-senator-arbeidsoppgaver/ "

相关文章!
 • Hva er en California Salvage tittel? Hva er en California Salvage tittel?
  - 阅 14

  Bare fordi et forsikringsselskap har ansett en bil for dyrt å fikse etter et vrak eller andre uheldige hendelsen betyr ikke at det ikke kan selges og brukes av noen andre. California, som andre stater, utpeker disse kjøretøyene som berging og selgere

 • Hva er en California Queen madrass?
  - 阅 9

  Å velge riktig madrass kan påvirke kvaliteten på livet ditt. Ifølge National Institutes of Health, gjennomsnittlig person bruker en tredjedel av sitt liv i sengen. Ved å forstå dine madrass alternativer, kan du velge den beste for din størrelse, plas

 • Hva er en California Prop 65 Warning? Hva er en California Prop 65 Warning?
  - 阅 13

  California Proposition 65 refererer til rent drikkevann og Toxic Enforcement Act of 1986, som krever delstaten California for å publisere en liste over skadelige kjemikalier som må oppdateres minst en gang i året. Foreløpig har i overkant av 800 kjem