Amopage

Hva er en Blokkert Reserve Funds Letter?

- Views 0
Advertisement

En blokkert midler brev har noen legitime bruksområder, men ikke i banksektoren. Svindlere bruker ofte en blokkert eller reservert midler brev å dempe investorenes bekymringer, men tilstedeværelsen av dette begrepet skal varsle forbrukerne til en mulig svindel. Investorer bør se etter andre tegn på svindel, for eksempel uvanlige ord eller løfter, for å identifisere en falsk mulighet.

legitim bruk

Myndigheter og banker utstede en blokkert midler brev for å stoppe overføring av penger ut av en finansinstitusjon, men sjelden gjør en individuell avtale med blokkerte midler. For eksempel kan en regjering blokkere midler til politiske grunner, for eksempel når landet går til krig med et annet land eller under kriser. En domstol kan blokkere midler på grunn av kontoeierens død eller kriminell aktivitet. Noen land blokkere utenlandske valutavekslinger for å kontrollere verdien av deres valuta. Meglere, vanligvis de utenfor USA og Europa, kan lovlig handle i sperrede midler.

Prime Bank svindel

Svindlere bruker ofte en blokkert midler brev til å begå investeringsbedrageri. I en typisk svindel, hevder svindler han avtaler i en hemmelig, svært lukrative og lav risiko markedet kalt "prime bankgarantier," eller noen andre legitime klingende sikkerhet. Svindel kunstneren spør den første offeret til å sette penger på en bankkonto for å bevise at han har de tilgjengelige midlene - ofte i millioner av dollar. Svindler ber så offeret til å be om en blokkert midler brev fra banken, som krever penger opphold på kontoen i minst ett år, som bevis på hans evne til å finansiere investeringer. Banken godtar vanligvis til å utstede dette brevet å behage en viktig kunde, og offeret ser ingen risiko fordi han er den eneste personen på kontoen. Con artist bruker blokkert midler brev for å overbevise andre ofre til å bli med ham i en "sikker" investering.

Svindler stikker av med investor penger og spør den første offer for et handels gebyr på flere tusen dollar. Det første offeret vanligvis bekymrer deg så mye om den store mengden av penger i bankkontoen som han godtar å betale denne avgiften. Etter uker med venting, hevder svindel kunstneren noen falske brudd av det første offeret som bryter med handel og mister avgiften.

Tips

Investment svindel ordninger har flere navn og buzzwords knyttet til dem. For eksempel kan svindel kunstneren kaller investeringsmulighet en high-yield trading eller rull program, standby remburs eller internasjonale pengefondet Backed Security. Ordningen kan ha en mystisk karakter ledende investerings og feil dokumentasjon, som kan inneholde noen legitim informasjon til videre lure investor.

Advarsel

Amerikanske eller europeiske borgere bør ta ekstrem forsiktighet når du forsøker å handle valuta med et land som blokkerer kontoer for å kontrollere sin valutakurs. Kriminelle, spesielt narkotikalangere, bruk blokkert valutatransaksjoner for å hvitvaske penger. Dermed kan regjeringen vise en legitim blokkert-valuta transaksjon med mistenksomhet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-en-blokkert-reserve-funds-letter/ "

相关文章!
 • Hva er en Cash Reserve Fund? Hva er en Cash Reserve Fund?
  - 阅 0

  Cash reserve midler blir brukt av selskaper som en økonomisk backup tiltak for tider når en investering ikke utføre så vel som det var ment for. Finn ut mer om penge reservefond og hvorfor forsikringsselskaper bruker noen ganger dem med tips fra en r

 • Hva er en Contingency Reserve? Hva er en Contingency Reserve?
  - 阅 0

  Når et selskap skaper et budsjett for et bestemt prosjekt eller en hendelse, de vanligvis inkluderer en linje oppføring for en beredskap reserve. En fond som et budsjett linje kan dekke uforutsette utgifter eller brukes til å kompensere overbudsjettp

 • Hva er en Small Cap Fund? Hva er en Small Cap Fund?
  - 阅 0

  En small cap Fondet er et aksjefond som investerer i aksjer i mindre selskaper. Small-cap investere gir investorer noen muligheter som er forskjellig fra andre klasser av verdipapirfond. Eie aksjer i ett eller to små midler kan legge litt ekstra dive