Amopage

Hva er en bilagsregistrering i regnskap?

- Views 0
Advertisement

Hva er en bilagsregistrering i regnskap?


Det er to hovedtyper av regnskap hvor en bilagsregistrering er gjort - single-entry og double-entry regnskap. I enkelt entry regnskap, er bare én oppføring registrert i den generelle journalen. I double-entry regnskap, blir hver transaksjon registrert to ganger i tidsskriftet - en gang i den kontoen som er å miste midlene og en gang i den kontoen som er å få midler ..

Definisjon

I regnskap, må du forstå bilagsregistreringen i sammenheng med journalføring. Ifølge Carl S. Warren et al, forfatterne av "Financial og økonomistyring," journalføring refererer til opptak hver finansiell transaksjon i en journal. Bilagsregistreringen er selve oppføringen som du gjør i en økonomisk tidsskrift. En bedrift eller en enkeltperson kan holde oversikt over finansielle transaksjoner ved hjelp av en journalføring system.

balansering

I double-entry regnskap, er målet å balansere finansielle poster. Du må bestemme at summen av studiepoeng er lik summen av de belastninger. Debet og kredit legges inn i forskjellige kontoer. Hvis disse to beløpene ikke er like, så har blitt gjort minst en feil i å legge inn bilag i journalen eller senere i oppslaget disse oppføringene i hovedboken. En regnskapsfører går tilbake gjennom posteringer for å finne feil. Når alle belastninger lik rulleteksten, kan regnskapet være forberedt.

Debet og kredit

To typer oppføringer er registrert i double-entry regnskap, eller opptaket av posteringer. Den belastning er en transaksjon inngått på venstre side av kolonnen, er kreditt en transaksjon er inngått på høyre side av kolonnen. Disse vilkårene ikke har noen verdi, enten positiv eller negativ, ifølge Wayne Etikett, forfatter av "Regnskap for ikke-regnskapsførere."

Klassifisering og Forske Entries

For å gå tilbake til forskning en bilagsregistrering, se på de to kontoene hvor opprinnelige innlegg ble gjort. En konto må registrere finansiell transaksjon som en belastning, og den andre kontoen må registrere finansiell transaksjon som en kreditt. Se etter en beskrivelse av en transaksjon for å lære mer om det. For å undersøke selve transaksjonen, gå fra det generelle bilag til dokumentasjon. Hvis en eiendom kjøpet ble gjort, for eksempel, se på den opprinnelige kjøpsavtalen. Finn ut om bilagsregistreringen ble riktig gjort basert på postene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-en-bilagsregistrering-i-regnskap/ "

相关文章!
 • Hva er hensikten med Modern Regnskap forordning?
  - 阅 0

  Moderne regnskap regulering er i stadig utvikling for å holde tritt med selskaper som arbeider i en digital verden. Regulering gir mange fordeler for private bedrifter og børsnoterte selskaper, fra å sikre juridisk finansielle rapporteringen til å av

 • Hva Math trenger du for regnskap? Hva Math trenger du for regnskap?
  - 阅 0

  Når du vurderer en karriere som regnskapsfører, er ferdigheter i matematikk sikkert en ferdighet du trenger å ha, og det gjør ikke vondt å ha en forkjærlighet for tall også. Du må være dyktig i grunnleggende matematiske ferdigheter, samt ha kjennskap

 • Hva kjennetegner en datastyrt system regnskap miljø? Hva kjennetegner en datastyrt system regnskap miljø?
  - 阅 0

  Datastyrte regnskapssystemer inkluderer bruk av datamaskiner og et program eller et program for å hjelpe selskaper i registrering, rapportering og analyse av finansiell informasjon. Disse systemene følger de samme grunnleggende prinsipper som manuell