Amopage

Hva er E-Business Applications?

- Views 0
Advertisement

E-business-applikasjoner er utviklet for bedrifter å drive virksomhet elektronisk eller på Internett. Disse programmene utgjør infrastrukturen i Internett-bedrift, og gir elektroniske måter å levere produkter og tjenester til kunder. Noen programmer tilbyr også andre forretningsmessige fordeler, som for eksempel å hjelpe en bedrift i å samle og vedlikeholde finansielle poster og svare på kundeservice forespørsler.

Etterspørselen etter Online Business Applications

En e-business programmet hjelper en bedrift å etablere sin virksomhet tilstedeværelse på nettet, men det kan ikke være konstruert bare for online handel. Tradisjonelle bedrifter kan også opprette en eller flere deler av sin virksomhet på nettet samtidig opprettholde sine vanlige aktiviteter. For eksempel kan en bolle butikk lage en online tilstedeværelse for å informere kundene om spesielle tilbud og produktinformasjon, som for eksempel nye smaker som selges i butikken. Det kan trenge en e-business program for å selge gavekort til kunder på nettet.

Informasjonsinnhenting

En e-business-programmet kan også hjelpe en bedrift i ulike formål, for eksempel informasjonsinnhenting. Når en kunde oppretter en profil og begynner å handle på en nettbutikk, kan en forretningsapplikasjon samle og lagre informasjon om kundens preferanser og transaksjoner. Så når de samme kunden kommer tilbake, slik tilfellet er med Amazon.com forretningsmodell, nettsiden vil foreslå produkter og tjenester basert på hans tidligere historie.

Service Requests

E-business-applikasjoner også hjelpe kundene med å gjøre andre typer forretningstransaksjoner i tillegg til bare å kjøpe varer og tjenester. For eksempel, i serveringsbransjen, kan kundene bruke en hotellkjede hjemmeside for å søke etter ledige rom og å gjøre en bestilling på nettet. Denne type program ikke innebære et salg, men en kunde kan gi et kredittkort eller debetkortnummeret for å garantere en reservasjon.

markedsføring

E-business-applikasjoner også hjelpe bedrifter til å markedsføre til potensielle forbrukere og tjenester. For eksempel kan en e-business-programmet hjelpe en bedrift å sende ut målrettede e-post og reklame til forbrukere i ulike markeder. Hvis en forbruker reagerer på en markedsføring innsats, for eksempel ved å klikke på en lenke i en målrettet epost og besøke bedriftens nettsted, kan en e-business program spore hvor en forbruker lært om selskapet. Denne typen informasjon sporing gjør at et selskap til å fokusere ressurser på sine mest vellykkede e-markedsføring strategier, inkludert å sende fremtidige kommunikasjon til eksisterende kunder.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-e-business-applications/ "

相关文章!
 • Hva er Business Applications programvare? Hva er Business Applications programvare?
  - 阅 0

  Et program er et begrep som brukes i databehandling for å definere et program eller en gruppe av programmer som utfører en funksjon. Virksomhetsprogramvare er en pakke (kan være tilpasset bygget, men pakket som en enkelt enhet) som utfører en virksom

 • Hva er International Business?
  - 阅 2

  Bestselgende forfatter Thomas L. Friedman er kjent for å si at "verden er flat" fordi vi har blitt så tett forbundet via Internett og effektiv reise luften med alle folkene på jorden. Selv små bedrifter fungere på et globalt nivå med kunder, ans

 • Hva er det Business bruksområder for Internett? Hva er det Business bruksområder for Internett?
  - 阅 0

  I dagens verden med øyeblikkelig kommunikasjon, forbrukerne forventer en savvy bedriftseier å bruke Internett til å holde kontakten med kunder og få nye forbindelser. Internett er også uvurderlig som en reklame verktøy, en måte å undersøke metoder fo