Amopage

Hva er DSL Phone-filtre?

- Views 0
Advertisement

For abonnenter til den populære Digital Subscriber Line høyhastighets datatjeneste, er DSL-filtre sannsynlig installert på hver stemme telefon hele hjemmet. Tillater tale og høyhastighets datatjeneste å eksistere på samme par kobber telefonledninger, enhets filter høres ut til å holde en frekvensområdet fra overlappende inn i en annen. Uten disse praktiske enheter, ville DSL-tjenesten bli sterkt hindret eller, i mange tilfeller, kan ikke fungere i det hele tatt.

Funksjon

DSL-filtre arbeid ved å, i hovedsak, som fungerer som et filter for å holde tale og data samtaler fra gripe inn i hverandres frekvensområder. Høyhastighets dataoverføring via Digital Subscriber Line (DSL) tjenesten er utført i det øvre frekvensbånd som er i stand til å bli utført ved hjelp av standard kobber telefonledninger. Siden stemme samtaler sjelden benytter seg av at frekvensbåndet, kan dataoverføring med høy hastighet fredelig sameksistens på samme telefonlinje med en pågående stemme samtale. Men av og til en "buzz" eller "statisk" fra DSL overføring kan blø i det hørbare telefonsamtale, eller høye plasser i stemmen rekkevidden kan kant i frekvensområdet bebodd av DSL-tjeneste. For å hindre denne overlappingen, DSL filtre bruker en elektronisk komponent som kalles en "band pass" filter for å fjerne en samtale fra den andre.

typer

DSL-filtre er tilgjengelig i en rekke former, hvorav mange er rask og enkel for forbrukeren å installere. Den mest grunnleggende formen for DSL-filteret er "in-line" filter. I denne konfigurasjonen, kan plugges en telefon direkte inn i DSL-filter i stedet for inn i veggen; i sin tur til filter plugges inn i veggen fullført telefonkretsen. Når et taleanrop oppstår, in-line DSL-filter holder tale og data samtaler skille.
En annen type av filter er bygget inn i telefonkontakten i seg selv, krever ingen ytterligere in-line komponenter. Dette filteret fungerer på samme måte som in-line filter, men er fysisk plassert inne i telefonkontakt for en ryddigere utseende og en redusert sannsynlighet for at den ekstra telefonlinje komponent kan bli trukket ut av kontakten eller skadet på annen måte.
Til slutt, en enhet som kalles en "duplex adapter" plugges inn i en standard telefonkontakt og deler som enkelt jack inn i to tilgjengelige porter: en for DSL-modem og en for en standard telefonforbindelse. Filtreringen utføres inne i duplex adapter, og samtalen blir slått sammen til ett, filtrert telefonforbindelse.

Pris og tilgjengelighet

DSL-telefon filtre er billig og lett tilgjengelig. Enkel å installere in-line filter kan kjøpes for rundt $ 5 per 2009 på lokale elektronikk billige kjedebutikker, og duplex adaptere kan finnes i de samme arenaer for bare litt mer penger. Mer avanserte filtre, som de bygget inn telefonkontakter, kan koste litt mer, og kan være tilgjengelig fra telefon selskapets butikker og spesialiserte elektronikkforhandlere. Selvfølgelig kan alle typer DSL telefon filtre lett bli funnet i en rekke nettbutikker og bestilte for praktisk levering.

Bruker

Fordi DSL-filtre holde tale og datatilkoblinger skille, bør filtrene installeres på hver telefon deler linje med DSL-tjeneste. Andre datatransmisjoner, slik som de som finner sted mellom analog (opp til 56 kbps) modemer, også gjøre bruk av taledelen av telefon spekteret. Av denne grunn, alle data enheter --- inkludert faksmaskiner, analoge datamodemer, satellitt-TV-adaptere, og sikkerhetssystemer --- bør også være utstyrt med en DSL-telefon filter. Til slutt er det viktig å huske på å ikke feste et DSL-filter til telefonlinjen som forbinder DSL-modemet til vegguttaket. Siden filteret fjerner effektivt DSL spekteret, installere et DSL-filter mellom modemet og veggkontakten vil deaktivere DSL-tjeneste.

unntak

En av de mest attraktive aspekter av DSL-tjenesten er at det tillater brukerne å få Internett-tilgang (bredbånd) datatjenester på eksisterende telefonlinjer. Siden de fleste brukere dele sine hjem eller kontor telefontjeneste med DSL-tilkobling, må DSL telefon filtre brukes for å unngå forstyrrelser. Et relativt nytt tilbud, men tillater DSL-tjeneste for å komme inn i hjemmet eller kontoret på sin egen tråd, helt fjerne stemme telefonsamtaler fra linjen, og eliminerer behovet for DSL-filtre. Denne tjenesten, kjent som "Naked DSL» fordi det ikke er "kledd" i taletelefonlinjer, kobles direkte til DSL-modem og gjør gir forbindelser til stemmetillegg. Generelt sett er Naked DSL den eneste DSL utplassering der DSL telefon filtre ikke er påkrevd.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-dsl-phone-filtre/ "

相关文章!
 • Hva gjør Carbon vann filtre fjerner?
  - 阅 2

  Carbon vann filtre er en billig og effektiv måte å fjerne kjemikalier og forurenser ofte funnet i vann fra springen, slik at det ikke bare smake bedre, men også sunnere. Denne artikkelen vil diskutere hva som er viktig å vite når du kjøper en vannfil

 • Hva er DSL Internett?
  - 阅 0

  Digital Subscriber Line, DSL, Internett gir bredbånd over telefonlinjer. DSL er betydelig raskere enn den opprinnelige oppringt konfigurasjon. Internett-leverandører tilbyr vanligvis hastigheter opp til 1,5 megabit per sekund for nedlasting og 128 ki

 • Hva gjør DSL Upstream og nedstrøms hastigheter mener? Hva gjør DSL Upstream og nedstrøms hastigheter mener?
  - 阅 2

  Når du kjøper en Internett-plan via Internett-leverandøren av valget, kan du velge mellom en rekke nedstrøms og oppstrøms hastigheter. Jo høyere hastighet, jo mer kostbart planen. Å vite hva slags trafikk bruker hvilken retning bidrar til å sikre at