Amopage

Hva er den enkleste måten å fjerne maling fra skap?

- Views 1
Advertisement

Den enkleste måten å fjerne maling fra skap avhenger av budsjettet, ferdighetsnivå, og kjennskap til maling-fjerning produkter. Det er mange alternativer tilgjengelig, fra sliping til flytende malingsfjernere. Det avhenger bare av hvilken fjerning metode du foretrekker. Vurdere alternativene, og velge den fremgangsmåten som passer best for din situasjon.

Stripping en hel Cabinet

Maling-stripping produkter er designet for å myke opp maling eller lakk som belegg i kabinettet, slik at du enkelt skrape av gammel maling og fortsette med renoveringsprosjekt. Maling og lakkfjernere kan finnes i alle Oppussing og jernvareforretninger, og de fleste fungerer på samme måte. Disse er tilgjengelige i flytende form, utviklet for å fjerne ett til to lag med maling. Pensle på væsken, og skrape bort med en maling stripping verktøy.

Brush-on malingsfjernere også er tilgjengelig. De er utviklet for å fjerne opptil 10 strøk med maling. Dette er flott for gamle kabinettet som er blitt malt over flere ganger. Pensel-ons er mye tykkere enn flytende malingsfjernere, som betyr at de kan holde en overflate fuktig mye lenger enn en væske som raskt tørker eller absorberer. Påfør en tung lag med maling remover, la det stå i noen minutter, og jobbe bort med en maling-skraping verktøyet, eller hvis du skal fjerne skap fra hjemmet, skyll av med slangen.

Spray-ons er enda et alternativ for malingsfjernere. Påfør et tynt lag med spray-on malingsfjerner i skapet, som er utformet for å holde seg til maling, og skrape maling unna. Spray-ons er bra når du har tenkt å fjerne ett til to lag med maling.

Små Maling Spots

For små maling flekker på skap, bruk en bug og asfaltfjerner, som kan finnes i jernvareforretninger og superstores. Påfør en liten mengde til en klut, og gni den over malingen spot. Dette vil lett myke malingen, slik at det å skrelle rett av med bare en liten albue fett.

Fresh Paint

For fersk maling flekker som utvikler seg på skap når du nettopp har malt et rom, først prøve bare å gni malingen av med en fuktig klut. Hvis malingen ikke er helt tørr ennå, vil det lett smitte over med litt vann. Tilsett en dråpe flytende oppvaskmiddel om nødvendig, og fortsette å gni. Dette vil fjerne malingen uten å etterlate en fet hinne bak.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-den-enkleste-maten-a-fjerne-maling-fra-skap/ "

相关文章!
 • Den beste måten å fjerne maling fra CSF
  - 阅 0

  Fjerning av maling fra glassfiber kan være en vanskelig oppgave, som du ønsker å fjerne det øverste laget med maling uten å skade glassfiber ferdig under. Sliping er den beste måten å fjerne maling når du er ute etter å dekke med et nytt strøk med ma

 • Hva er den beste måten å fjerne mugg fra vegger? Hva er den beste måten å fjerne mugg fra vegger?
  - 阅 0

  Den beste måten å fjerne mugg fra veggene er å spraye området med en vann- og eddik-blanding, og skrubbe veggen med en svamp. For sta mugg, vurdere å bruke blekemiddel vann for å rengjøre området med instruksjoner fra en profesjonell huset renere i d

 • Hva er den beste måten å fjerne olje fra betong? Hva er den beste måten å fjerne olje fra betong?
  - 阅 0

  Den beste måten å fjerne olje fra betong er å suge opp oljen med pus kull, natron eller maismel. Bruk oppvaskmiddel å bli kvitt flekken som gjenstår etter å slikke olje fra betong med hjelp fra en profesjonell huset renere i denne gratis video på ren