Amopage

Hva er den beste måten å fjerne hår under armene?

- Views 0
Advertisement

Underarm hårfjerning er en valgfri grooming vane. Mange kvinner og noen menn barbere hår under armene. Du kan fjerne hår under armene ved å barbere med en barberhøvel, voksing, elektrolyse eller laser hårfjerning. Kostnaden for underarm hårfjerning varierer fra noen få dollar for en barberhøvel i tusenvis for elektrolyse hårfjerning. Den beste måten å fjerne hår under armene, avhenger av hvor mye penger du er villig til å bruke.

Underarm Hårfjerning med en Razor

Ved hjelp av en barberhøvel er den mest vanlige, og den desidert billigste, metoden brukes til å fjerne hår under armene. Ulempen med å fjerne hår under armene med en barberhøvel er at du kan oppleve hudirritasjoner og rødhet under armen etter barbering. I tillegg vokser håret raskt, så du må barbere daglig eller noen få dager. Noen av de dyrere barberhøvler hevder å føre til mindre irritasjon.

voksing

Voksing er en svært populær metode for underarm hårfjerning. Voksen fjerner hårsekkene fra underarm. Varm voks er spredt på din underarm, og deretter dekket av en papirstrimmel. Når voksen kjøler i 5 til 7 minutter, stripen dratt raskt fra underarm, forårsaker en skarp smerte. Håret vil ikke vokse tilbake på din underarm i ca 6 uker. Voksing er vanligvis utført av en lisensiert kosmetolog. Ulempene med voksing er kostnads ​​og smerten som går med det.

Hårfjerningskrem

Riktige kremer presentere en annen god måte å fjerne hår under armene. Hårfjerningskrem er brukt på underarm regionen, og løser opp ditt hår under armene. Etter 15 minutter, tørk underarm rent med et varmt vann klut. Din underarm håret begynner å vokse igjen i 2 eller 3 uker. Riktige kremer er ikke veldig dyrt, og kan kjøpes på de fleste apotek og dagligvareforretninger. Den store ulempen er at riktige kremer kan irritere huden under armen, spesielt hvis du har sensitiv hud.

laser

Laser underarm hårfjerning presenterer en annen måte å fjerne hår under armene. En laser brukes til å bokstavelig talt kutte og fjerne regioner i ditt hår under armene. Laser underarm hårfjerning kan koste hundrevis av dollar per behandling. Hair vanligvis ikke vil vokse tilbake under armen i 2 måneder. Det er svært lite eller ingen smerte involvert. Laseren kan forårsake hudirritasjon og rødhet til din underarm.

elektrolyse

Elektrolyse underarm hårfjerning er en permanent måte å fjerne hår under armene. Elektrolyse behandling innebærer individuelt fjerne hver underarm hårsekken. Dette er en omstendelig prosess som vanligvis utføres i løpet av flere separate behandlinger. Håret vil aldri vokse under armen igjen. Elektrolyse er den desidert dyreste måten å fjerne hår under armene. Det kan koste tusenvis av dollar, avhengig av utøveren. Elektrolyse behandling kan føre til arrdannelse og irritasjon under armene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-den-beste-maten-a-fjerne-har-under-armene/ "

相关文章!
 • Hva er den beste måten å fjerne uønsket hår? Hva er den beste måten å fjerne uønsket hår?
  - 阅 0

  Den beste måten å fjerne uønsket hår avhenger av området av kroppen, som laser hårfjerning og elektrolyse er best for små områder av huden, pinsett og gjenging er ideell for bryn og leppe-området, og voksingen er den beste måten for å fjerne hår vide

 • Den beste måten å fjerne hår fra Arms
  - 阅 0

  Arm hår kan føre til forlegenhet for noen kvinner. Alle har arm hår, men for noen er håret mørkt og tykt og trekker oppmerksomhet. I disse tilfellene er kvinner velger å fjerne hår fra armene. Fjerne hår forlater armene silkeaktig glatt, men det er e

 • Hva er den enkleste måten å fjerne maling fra skap?
  - 阅 1

  Den enkleste måten å fjerne maling fra skap avhenger av budsjettet, ferdighetsnivå, og kjennskap til maling-fjerning produkter. Det er mange alternativer tilgjengelig, fra sliping til flytende malingsfjernere. Det avhenger bare av hvilken fjerning me