Amopage

Hva er de travleste periodene i restaurantbransjen?

- Views 0
Advertisement

Hva er de travleste periodene i restaurantbransjen?


Fra den ene dagen til den neste, og en time til den neste, restaurantarbeidere og ledere, samt kunder, kan ikke være i stand til å forutse nøyaktig tempoet i virksomheten på et gitt spisested. Noen ganger er tregere enn vanlig; andre er travlere. Men så er det de dagene da tilsynelatende hver restaurant er full - spesielle anledninger når det er vanlig for folk å spise ute.

Morsdag og farsdag

Ifølge National Restaurant Association, er morsdag nummer 1 dag i året for å spise ute. Fornuftig: Mamma skal ikke behøve å lage mat på hennes spesielle dag! Foreningen anslo i 2013 at 80 millioner amerikanske voksne spise på en restaurant minst én gang på morsdagen - om lag en fjerdedel av den amerikanske befolkningen. Farsdag var tredje på foreningens liste.

Valentinsdag

Den nest travleste tiden av året for restauranter er på og rundt Valentinsdag, sier National Restaurant Association. For restaurantbransjen, er Valentinsdag mer enn en enkelt dag. Mange kunnskapsrike - eller kanskje uheldig - par er klar over at deres restauranter av valget er booket solid på Valentinsdag selv. Så de kompensere ved å gå ut et par dager før eller etter ferien.

nyttårsaften

Når du kommer til å nyte en kveld - en som strekker seg over midnatt - du kan like godt gjøre et måltid i restauranten en del av planen. Det er derfor nyttårsaften er den fjerde travleste dagen i året for restauranter, sier restaurantforeningen.

Andre Vinterferie

De dagene umiddelbart før og etter de store vinterferien bringe kunder til restauranter. For eksempel, dagen før Thanksgiving, kunder som har gjort store forberedelser for å lage mat neste dag kan ha et enkelt måltid i mellomtiden. Dagen etter en ferie - spesielt en gave-gi en - bringer inn mye av foten trafikk, som folk ikke er helt klar for rester og er ute og om å returnere gaver eller innløse gavekort.

påske

Påsken er den femte travleste dagen i året, ifølge National Restaurant Association. Brunsjer og lunsjer er spesielt stor på denne dagen som familier i deres påske pynt nyte et måltid etter kirken - eller etter den store egg jakten.

Spesielle hendelser

Store sportsbegivenheter kan få store virksomhet til restauranter i nærheten av åstedet hvor de oppstår. Spisesteder som gjør mye av takeaway og levering virksomhet bør forvente å bli opptatt på dager når det er et stort spill eller hendelse på TV. Andre populære samfunnet hendelser - slik som parader, festivaler eller konserter --- kan forventes å generere tung virksomhet for restauranter i området.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-de-travleste-periodene-i-restaurantbransjen/ "

相关文章!
 • Hva er den travleste dagen for Blomster? Hva er den travleste dagen for Blomster?
  - 阅 0

  Mens påske, Morsdag og jule boost ferie blomstersalg, opplever blomsterbransjen sitt høyeste salg, produksjon og levering volum den 14. februar. Den årlige feiringen av Valentinsdag er fremfor alt, singelen travleste dagen for blomsterhandlere. Hvorf

 • Hva er den kritiske perioden av sosialisering for Cats? Hva er den kritiske perioden av sosialisering for Cats?
  - 阅 0

  Kattunger er søte, myke små kuler av nysgjerrige pels. Som alle pattedyr, er det en fase av deres utvikling i hvilken de lærer kritiske sosiale ferdigheter. Det er viktig å pleie sitt sosiale utvikling i denne perioden. Dette vil resultere i lykkelig

 • Hva Er Look Back Perioden for overføring av eiendeler før innlevering for konkurs i Colorado?
  - 阅 0

  En konkurs bobestyrer er unna krefter er en viktig del av hans rolle i å forvalte konkursboet. Den konkursloven tillater tillits å unngå visse overføringer, noe som betyr at han kan reversere overføring av penger eller eiendom, og har som penger elle