Amopage

Hva er de helsemessige fordelene av Virgin Coconut Oil?

- Views 0
Advertisement

Hva er de helsemessige fordelene av Virgin Coconut Oil?


Kokosolje får en dårlig og ufortjent rap for sin høye mettet fettinnhold, men det har en rekke helsemessige fordeler. Du kan ta kokosolje kosttilskudd eller bruke det i matlaging for å gi ris og andre øya-inspirerte retter en delikat kokossmak. Ikke bli redd av sin solide hvite skjema kokosolje smelter raskt inn i en klar, viskøs væske.

laurinsyre

Kokosolje er nesten 50 prosent laurinsyre, et mellomkjedet fettsyre med en rekke helsemessige fordeler. Morsmelk er den eneste annen betydelig kilde til laurinsyre i naturen.

antimikrobiell

På grunn av sin høye laurinsyre innhold, har kokosolje antimikrobielle, soppdrepende, og antivirale egenskaper. Kroppen danner laurinsyre i monolaurin, som er ansvarlig for å ødelegge virus. Kokosolje har blitt studert i HIV / AIDS-pasienter, og ifølge Dr. Conrado S. Dayrit, det "kan med fordel redusere virusmengden i HIV-pasienter."

Immunforsvar

Laurinsyre er utbredt i morsmelken, og hjelper barn til å bekjempe infeksjoner. Laurinsyre i kokosolje styrker immunsystemet, som beskytter kroppen mot sykdom. Fordi den gjennomsnittlige amerikaner voksen kosthold er generelt lav i laurinsyre, er kokosolje en enkel og potent kilde til stoffet, og en sunn og naturlig måte å forbedre immunforsvaret.

god Kolesterol

Naturlig virgin kokosolje kan senke dårlige kolesterolet mens fremme HDL, eller gode kolesterolet. En 1980 studie av Dr. Hostmark viste at rotter som har et kosthold besto av 10 prosent kokos olje produsert mindre dårlig kolesterol og mer gode kolesterolet enn rotter som har et kosthold bestod av 10 prosent solsikkeolje.

Anti-Superbugs

En sideeffekt av moderne medisin er utviklingen av mikroorganismer som motstår de sterkeste kunstige antibiotika. Staph infeksjoner er et eksempel på dette, som er penicillin-resistente stammer av lungebetennelse og gonoré. En 2005 studie fra Georgetown University viste at laurinsyre i kokosolje var bedre enn antibiotika ved behandling av slike infeksjoner hos mus.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-de-helsemessige-fordelene-av-virgin-coconut-oil/ "

相关文章!
 • Hva er de helsemessige fordelene av Red Palm Oil? Hva er de helsemessige fordelene av Red Palm Oil?
  - 阅 0

  Red palmeolje kommer fra palme og inneholder en rekke viktige næringsstoffer. Disse næringsstoffene kan gi noen helsemessige fordeler. Mesteparten av palmeolje som selges i USA, derimot, er raffinert palmeolje, som ikke er så næringsrik fordi raffine

 • Hva er de helsemessige fordelene av Pumpkin Seed Oil? Hva er de helsemessige fordelene av Pumpkin Seed Oil?
  - 阅 0

  Gresskar seedet olje har blitt brukt av indianere for generasjoner som et fantastisk alternativ medisin for en rekke sykdommer. Fordelene er mange, som spenner over et bredt spekter av sykdomsisoleringsegenskaper. Som et alternativ medisin, har Food

 • Økologisk Vs. Virgin Coconut Oil Økologisk Vs. Virgin Coconut Oil
  - 阅 0

  Kokosolje har mange helsefordeler. Det er best å bruke uraffinert kokosolje, men forbrukerne kan lure på noe som er bedre - virgin kokosolje eller økologisk? For de som lurer på om samme helsemessige fordeler kan høstes fra enten kokosoljetyper, er s