Amopage

Hva er CPIM sertifisering?

- Views 0
Advertisement

Sertifisert i produksjon og lagerstyring, ofte referert til som CPIM, er et program som drives av Foreningen for Operations Management gjennom sine APICS (Advancing produktivitet, innovasjon og konkurransedyktig suksess) program. Kandidater tjene sertifisering ved å sende alle fem moduler av en test. Hold sertifikat indikerer kunnskaper og ferdigheter knyttet til produksjons- og lager prinsipper.

Hva er CPIM sertifisering?

Historie

Ansvarlig siden 1973, har ca 90 000 personer tatt KPIM test. Den overordnede organisasjonen, APICS, har ca 33 000 individuelle og 15.000 bedriftens medlemmer. Organisasjonen ble stiftet i 1957 for å øke kunnskapsgrunnlaget tilgjengelig for industriledere. Det er internasjonal i omfang, og tilbyr medlemskap til enkeltpersoner og organisasjoner, inkludert utdanningsgruppene, over hele verden.

Hva er CPIM sertifisering?

CPIM Testing

Kandidatene er pålagt å passere fem moduler. Hver modul er tatt av personer i sitt eget tempo. Sertifisering er utstedt ved ferdigstillelse. APICS tilbyr også Certified Fellow i produksjon og lagerstyring, neste nivå over KPIM. Sammen med KPIM og CFPIM program, APICS tilbyr Certified Supply Chain Professional sertifisering. Dette programmet er en separat enhet fra produksjon og lagerstyring sertifiseringer.

Hva er CPIM sertifisering?

CPIM moduler

De fem moduler inkluderer: Grunnleggende om Supply Chain Management dekker prinsippene for flyten av materialer; Master Planlegging av ressurser detaljer prosessene for å utvikle planer; Detaljert planlegging og planlegging dekker prosessen med materialer og arbeidskraft planlegging; Utførelse og kontroll med virksomheten gjelder sekvensering og kontroll av arbeidskraft; og strategisk ledelse av ressurser omhandler langtrekkende planlegging av produksjon og supply-chain innsats.

Hva er CPIM sertifisering?

CPIM Forutsetninger

Den CPIM programmet er tilgjengelig for alle fagfolk i produksjon felt. Det er ingen pedagogiske krav for deltakelse. Kandidater oppfordres til å forberede seg til testen ved selvstudium og gjennomgang kurs som tilbys av APICS. Vellykket gjennomføring av KPIM er nødvendig for å starte CFPIM sertifiseringsprogram. Kostnad for hver modul av KPIM eksamen er $ 120 for APICS medlemmer og $ 155 for ikke-medlemmer. Konsultere APICS nettsted (se Ressurser for en link) for oppdateringer om kostnader og testing steder og datoer.

Hva er CPIM sertifisering?

Fordeler med CPIM

Ifølge en brosjyre tilgjengelig online fra APICS.org kan CPIM sertifisering forbedre kandidatens jobb ytelse, øke lønnsnivået og føre til nye karrieremuligheter. Verdien av disse fordelene vil variere basert på den enkeltes situasjon. Medlemskap i APICS inkluderer også et abonnement på APICS Magazine, en kopi av APICS ordbok og tilgang til et læringssenter. Lokallag finnes i enkelte områder, og tilbyr ekstra fordeler.

Hva er CPIM sertifisering?

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-cpim-sertifisering/ "

相关文章!
 • Hva er Network + sertifisering?
  - 阅 0

  Hvis du ønsker å jobbe i nettverk bransjen, må du få en sertifisering. Selv om det er mange spesialiserte nettverk sertifiseringer tilgjengelig, den vanligste og enkleste å oppnå er Network + sertifisering. Innhenting av Network + sertifisering gir d

 • CPM & CPIM sertifisering CPM & CPIM sertifisering
  - 阅 1

  Sertifisert innkjøpssjef (CPM) og sertifisert i produksjon og lagerstyring (CPIM) sertifiseringer er legitimasjon for management-nivå forretningsfolk. CPM sertifisering er rettet mot personer som har spesialisert seg på innkjøp og forsyning ledelse,

 • Hva gjør BLS sertifisering mener?
  - 阅 0

  Hvis du er ute etter å komme inn i det medisinske feltet, enten som noen gir direkte pasientbehandling, eller til og med som en arbeidstaker i en klinikk eller sykehus som ikke behandler pasienter eller klienter på en regelmessig basis, sjansene er d