Amopage

Hva er Computer internminne?

- Views 0
Advertisement

Hva er Computer internminne?


Hvis prosessoren er datamaskinens hjerne, RAM gjøremålsliste for dagen. Den holder styr på hvert program og fil at datamaskinen har åpen og aktiv. Dette minnet er flyktig, noe som betyr at den mister alle data når du slår av datamaskinen. Mengden RAM er nødvendig for grunnleggende data endringer nesten årlig. Når du forstår hvordan RAM spiller inn i databehandling, er det lettere å vurdere hvor mye du trenger for daglig bruk.

forstå RAM

RAM lagrer informasjonen for alle de oppgavene du har åpne på datamaskinen, er det avgjørende for å holde operativsystemet og programmer som kjører. Dette inkluderer informasjon for hvert aktiv fil i hvert program. Media-tunge oppgaver og spill trenger mer RAM, som de har mer data å holde styr på i løpet av gjennomsnittlig bruk. De fysiske komponenter til RAM er små tavler som kobles til hovedkortets DIMM-sokler. Disse platene er byttes av brukeren. Faktisk, øke mengden RAM er en av de enkleste og minst kostbare måter å forbedre en aldrende datamaskin.

Minne annet enn RAM

Mens "internminne" nesten alltid refererer til datamaskinens RAM, har en datamaskin tilgang til andre typer minne. En datamaskin kan opprette virtuelt minne som lagrer inaktive oppgaver til en bestemt plass eller fil på harddisken. Dette frigjør selve RAM uten å miste informasjon. Hovedkortet har tilgang til leseminnet inneholder all den informasjonen den trenger for å starte opp. RAM er også til stede på skjermkort. Dette RAM hjelper opprett grafikk på skjermen, og er nødvendig for høy definisjon og 3D-grafikk.

Hvor mye RAM trenger du?

Den enkleste måten å beregne hvor mye RAM du trenger er å sjekke systemkravene for den mest ressurskrevende program du bruker. For tilfeldige brukere, som kan være Windows; Utenom det, er det vanligvis et spill, videoredigering eller bilderedigeringsprogram. Uansett hva det tallet er, legge til en ekstra gigabyte eller to. Dette sikrer at du kan kjøre din ressurs hog samtidig med mindre programmer, for eksempel nettleseren eller en e-postklient, uten å bremse ned maskinen. Det er bedre å feile på siden av mer RAM.

Ting å gjøre før du oppdaterer RAM

Før du setter ut for å legge til 16 GB RAM til datamaskinen, stoppe og se på hovedkortets maksimale støttet mengden RAM, samt operativsystemet. Hvis du fortsatt bruker en 32-bits versjon av Windows, kan operativsystemet ikke tilgang til mer enn rundt 3 GB RAM, selv om hovedkortet støtter mer. Informasjon om operativsystemet er tilgjengelig i "Properties" i mappen Datamaskin. Slå opp informasjon om datamaskinen på produsentens hjemmeside for å se hva slags RAM hovedkortet støtter. For Mac-brukere, sjekk Apples support dokumentasjon for datamaskinmodellen. Mac bruker samme hardware over hele linja for hver modell, slik at den maksimale RAM endres ikke basert på den spesifikke hovedkort. Maskinvaren for RAM er system nøytral; du trenger ikke spesiell RAM for en Mac. Hvis datamaskinen er fortsatt under garantien, vær oppmerksom på at endring kan det ugyldiggjøre det; best å sjekke garantien dokumentasjonen før du installerer den nye RAM.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-computer-internminne/ "

相关文章!
 • Hva er Computer identitetstyveri? Hva er Computer identitetstyveri?
  - 阅 0

  Med dagens teknologi, er det ingen stor overraskelse at kriminelle har blitt like utdannet med våre moderne verktøy som resten av oss. Og som et resultat, er det langt lettere i dag å stjele noens penger fra sin bankkonto enn den var for 50 år siden.

 • Hva er Computer Programming? Hva er Computer Programming?
  - 阅 0

  Hver bit av programvare, fra en enkel tekstbehandler, for eksempel Microsoft Notisblokk, til de mest avanserte bilderedigeringsprogrammer, for eksempel Adobe Photoshop, er laget av en eller flere programmerere som bruker et programmeringsspråk som fo

 • Hva er Computer Information Technology? Hva er Computer Information Technology?
  - 阅 0

  De fleste områder av utdanning og næringsliv er i endring dag, takket være utviklingen i datamaskiner og informasjonsteknologi. Denne brede innen engineering omfatter et bredt spekter av enheter, programvare, programmer og andre teknologier som fokus