Amopage

Hva er betydningen av Snakes i økosystemet?

- Views 0
Advertisement

Hva er betydningen av Snakes i økosystemet?


Slanger er viktige elementer i deres eget miljø, som regulerer populasjoner av byttedyr. De er utelukkende rovdyr, så de er rovdyr, men noen ganger kan de være bytte for andre rovdyr, blant andre slanger. De kan utgjøre en trussel når de er en invaderende arter i et økosystem hvor det er lite eller ingenting å regulere sin befolkning. Både innføring og fjerning av slanger kan ha uforutsette virkninger på et økosystem.

Slanger som befolknings Controllers

Som rovdyr, slanger holde tall på byttet sitt ned. Gnagere gi det beste eksempelet, som de formerer seg eksponentielt i fravær av rovdyr, så lenge det er mat. Selv om dette er sant i et naturlig miljø, det gjelder særlig i et kunstig miljø som noen form for mat lagringsområde. The University of Nebraska anslår at mus forårsake $ 20 millioner i skade årlig i Nebraska alene. Slanger kan sakte luske å jakte, i stand til å gå inn Burrows og trange områder der andre rovdyr som katter eller hauker ikke kan gå, og feller kan ikke stilles.

Snakes er ikke alltid på topp

Siden slanger er ikke alltid den beste predator, kan de bli bytte for rovdyr. I den rollen, passerer de dusør på byttet sitt befolkning boom opp i næringskjeden. Når en stor byttedyr befolkning tiltrekker og opprettholder en stor slange befolkning, disse slangene blir rikelig byttedyr for fugler som hauker og hegre, eller pattedyr som stinkdyr og vaskebjørn. Noen slanger spesialister på jakter på andre slanger, som kingsnake, som kan tære på klapperslanger fordi de er immune mot klapperslange gift.

Vi presenterer Snakes forstyrrer næringsmiddelkjeden

Siden 1990-tallet har store constrictor slanger av flere arter etablert seg i det sørlige Florida. De truer bestandene av pattedyr, krypdyr og avian byttedyr som ikke anerkjenner slangene som rovdyr. En eldre eksempel på invasiv slanger er den brune treet slange, som ble introdusert til Guam gang på 1950-tallet. Den jakter på trær blant fugler som ikke forventer det. Utrydding innsats har gått så langt som til luft-slipp mus dosert med paracetamol som gift agn.

Snakes Årsak kaskadeeffekter både gode og dårlige

Slanger kan spille en rolle i den kompliserte nettet av inter-arter relasjoner. For eksempel, tømmer klapperslanger i det østlige USA tære på mus som er verter for svart-legged flått. Disse flått er en vektor for Lyme-sykdom, en bakteriell infeksjon. Når slangene redusere antallet mus, er utbredelsen av Lyme-sykdom i miljøet reduseres. I tilfelle av den brune treet slange, har sin predaterte innfødte pollinators og sette distributører som fugler og lizards redusert evne innfødte planter for å regenerere, noe som har redusert plantedekke på Guam ..

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-betydningen-av-snakes-i-okosystemet/ "

相关文章!
 • Hva er betydningen av CRM? Hva er betydningen av CRM?
  - 阅 2

  For å svare på spørsmålet: «Hva er betydningen av CRM?" du trenger å se forbi initialene, forbi begrepet Customer Relationship Management, og tenker på CRM ikke som en "ting", men som en strategi for å gjøre forretninger. Hvert ord i uttryk

 • Hva er en White Snake Symbolsk etter? Hva er en White Snake Symbolsk etter?
  - 阅 0

  En hvit slange kan tas på svært ulike måter. Til folk som ikke betaler oppmerksomhet til symboler veldig mye, kan synet av en slange i en bok eller en drøm bety eneste negative. Men den hvite slangen må bli sett på en annen måte enn andre slanger i d

 • Hva kjennetegner en Python Snake? Hva kjennetegner en Python Snake?
  - 阅 1

  Mens store mangfoldet som finnes blant de 41 arter i familien pytonslanger, alle arter dele noen felles kjennetegn, som legger egg i stedet for å gi levende fødsel og dreper sine byttedyr via innsnevring, snarere enn ved å injisere gift. Men som pyto