Amopage

Hva er betydningen av Canadian Pacific Railway?

- Views 0
Advertisement

Hva er betydningen av Canadian Pacific Railway?


The Canadian Pacific Railway, med sitt mandat til å fullføre en 1900-mile jernbane kobling fra eksisterende eller innleide linjer mellom Callander, Ontario, og Kamloops, British Columbia, som skulle bli en viktig faktor i den vestlige utvidelse av Canada og en viktig bidragsyter til utvikling av Canada som nasjon.

Bakgrunn

Provinsen British Columbia enige om å inngå Confederation i 1871 med den forutsetning at en transkontinentale jernbanen startes i løpet av to år, og fullført innen 10. Uten jernbanen, British Columbia ville ha tettere bånd til den amerikanske Vesten enn til den kanadiske hovedstaden i Ottawa . Canadas første statsminister, Sir John A. Macdonald, anerkjent faren for amerikansk ekspansjon vestover til Canadas spinkel bånd med sin egen vestlige territorium. Macdonald kjempet behovet for en jernbane for å forene den nye kanadiske Confederation.

økonomiske hensyn

Den britiske regjeringen så en jernbane som strekker seg over Canada som en god måte å øke Storbritannias innflytelse i Stillehavet. Britiske handelsbankfolk ble oppfordret til å investere i den nye jernbanen og ble enige om å bidra til å finansiere den venture. Byggekontrakten, undertegnet den 21 oktober 1880, forutsatt $ 25 millioner og 25 millioner dekar jord passer for oppgjør til et syndikat villig til å gjennomføre prosjektet. Jernbanen loven ble vedtatt i lov om Feb.15, 1881.

Den 16. februar syndikatet avsatt $ 1.000.000 for å sikre bygging og Canadian Pacific Railway (CPR) Selskapet ble født. Det nye selskapet var ventet å fullføre den transkontinentale jernbanen innen 1. mai 1891. William Cornelius Van Horne, på den tiden jobbet for amerikanske jernbane interesser, ble tilbudt $ 15 000 i året for å bli den nye kanadiske selskapet president og general manager. Det var Van Horne erfaring og lederskap som bidro til å gjøre prosjektet til en suksess.

Konstruksjon

HLR selskapet ansatt en lokalisering ingeniør, Major AB Rogers, for å lete etter en rute gjennom Selkirk Mountains. Opprinnelig linjen var å passere gjennom Yellow Pass. Sandford Fleming, som hadde kartlagt muligheten Yellow, enige om en mer sørlig rute funnet av Rogers og til slutt heter Rogers Pass. Byggingen av linjen nødvendig bygging av store bukker og farlig sprengnings gjennom miles av solid rock. Den siste spike ble drevet av Donald A. Smith (senere kalt Herrens Strathcona) på Craigellachie, British Columbia, på 7 november 1885.

Hva er betydningen av Canadian Pacific Railway?


Western Expansion

The Canadian Pacific Railway eid 25 millioner dekar jord som de var ivrige etter å selge. Kontorer ble åpnet i Europa for å annonsere landet og selge bosettere på ideen om å finne sine hjem i det vestlige Canada. Settlers betydde mer inntekter for jernbanen som forsyninger ble sendt vestover og avlinger og dyr som dyrkes i de nye landområder ble sendt til østlige markeder. Frakt fra Kina og Japan kom i syv seilskuter chartret av CPR å sende varer på tvers av Canada til Toronto, Hamilton, og til New York. Dampbåter ble introdusert på sjøveien fra British Columbia til Kina og Japan, og brakte flere passasjerer for HLR, og en kontrakt med det britiske Post Office for å bære post til havner i Asia. Western Canada vokste og trivdes med de økonomiske suksesser i CPR selskapet.

senere suksesser

I de senere år Canadian Pacific Railway selskapet ble involvert i kommunikasjon, hoteller, forsikring, industri, gruvedrift, cellulose og papir, lastebiltransport, avfallshåndtering og luftfart. I 1941 HLR kjøpt og slått sammen 10 kommersielle luftfartsselskaper å danne Canadian Pacific Airlines. Dagens HLR fortsetter å opprettholde mer enn 22 500 kilometer med spor og skip vestlige korn, gjødsel, biler og container frakt over hele landet. Passasjer og turisttrafikken er i dag håndteres i Canada av VIA Rail (tidligere Canadian National Railway), som Canadas to store jernbaneselskaper dele rikdommen gjennom ulike mandater.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-betydningen-av-canadian-pacific-railway/ "

相关文章!
 • Hva er fordelene med Canadian Pacific Railway? Hva er fordelene med Canadian Pacific Railway?
  - 阅 0

  The Canadian Pacific Railway, som startet sin virksomhet i 1881, er en transkontinentale jernbanen hovedkontor i Calgary, Alberta. De fleste prinsippet forretningssentre i sørlige Canada, samt flere i den nordlige USA, er direkte koblet til Canadian

 • Interessante fakta om Canadian Pacific Railway Interessante fakta om Canadian Pacific Railway
  - 阅 0

  The Canadian Pacific Railway, eller HLR, var mye mer enn tog. Sine skip seilte havene og de store sjøene. Sine hoteller ligger de rike og berømte. Mest av alt, HLR forent en hovedsammenslutning. Med bankende i fra den siste jernbane pigg, ble Canada

 • Hva er betydningen av CRM? Hva er betydningen av CRM?
  - 阅 2

  For å svare på spørsmålet: «Hva er betydningen av CRM?" du trenger å se forbi initialene, forbi begrepet Customer Relationship Management, og tenker på CRM ikke som en "ting", men som en strategi for å gjøre forretninger. Hvert ord i uttryk